“Straight?” Right!

Ganz Europa hasst Merkel? Ja, bis auf diese Frau… http://www.straight-mag.com 

Morgen verschijnt een nieuw blad voor lesbiennes in de Duitstalige landen.  De titel leidt tot andere conclusies: “Straight“.

De bedenksters hebben een speciaal reclamefilmpje ontworpen met slechts 23 seconden duurtijd, maar elke seconde telt.
De Straight-redactie koos voor een vrouw die heel de wereld kent meent te herkennen: lichaamsbouw, kapsel, houding en kleding… alles doet aan de Duitse kanselier Angela Merkel denken.
Een jonge vrouw wordt aanhankelijk, liefkoost Angela’s taille en kust teder haar nek.  De kanselier-actrice beantwoordt de lieflijkheden.  Op de achtergrond slechts de stem van een journalist: “Met een duidelijke meerderheid van ca. 62% werd het huwelijk van gelijke geslachten goedgekeurd.”

Dat het nu uitgerekend om Merkel moet gaan.  Ze heeft recent nog in een interview verklaard tegen het huwelijk van dezelfde geslachten te zijn: “Voor mij persoonlijk betekent het huwelijk het samenleven van man en vrouw.”

8 gedachten over ““Straight?” Right!

 1. Altijd hun zelfde verhaal, hoe meer men op deze nagel blijft kloppen gaat hij erin en het moet in de kinderen hun kop op school geslagen worden, die oude conservatieven die tegen zijn sterven wel uit. Het zelfde met die (arme) sukkelaars die wij moeten opnemen in onze maatschappij, blijf het herhalen toon dagelijks kinderen en sukkelaars die aan pikkeldaden of bij vrachtwagens staan en neem ze binnen (om dan de boel hier naar hun normen en waarden aan te passen).

 2. Dat zijn verdorie twee mooie exemplaren op die foto en …..die zouden lesbisch zijn ? Het is mijn overtuiging , dat ik ze kan bekeren tot de hetero club , zonder twijfel ! met mijn charme en Tom Cruise look

  • Met charme zal het niet meer lukken, daarom ge zult ze moeten verkrachten en dat mag niet meer.

 3. Men mag zich niet laten misleiden door de uitspraak van Merkel over het homo-
  huwelijk. Deze uitspraak is enkel bedoeld voor het kiesvee van de CDU en de CSU “als een vorm van schadebeperking & bliksemafleider ” na de goedkeuring van het “akkoord over de 3de bail-out van Griekenland” waarbij ruim 60 leden van haar eigen partij niet voor dit akkoord stemde!!
  Het gaat hier dus gewoon om een tactische zet.
  Dit was ook broodnodig na een krantenkop als de volgende :
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/07/20/griechenland-rettet-die-ezb-und-den-iwf-mit-deutschen-steuergeldern/
  Ik citeer :
  “Rettung andersrum: Die griechische Regierung hat 6,25 Milliarden Euro an die EZB und den IWF überwiesen. Athen hatte die nötigen Mittel zuvor von den europäischen Steuerzahlern erhalten. 1,9 Milliarden stammen vom deutschen Steuerzahler. (=einde citaat).
  Met zo een tekst is het dan ook onmiddellijk : “alle hens aan dek” om te redden wat er nog te redden valt!!!
  Als IM Erika is ze echter wel voor dit “homohuwelijk”.. en niet alleen voor dit homohuwelijk maar ook voor alles wat decadent is.
  Het echte schandaal bestaat er in dat Straight Magazine een individu opvoert, die deel uit maakte van de Stasi, als IM Erika.. een Stasi die de Gestapo was van de DDR…!!!

 4. Die mogen zich aan een flinke staatssteun verwachten, want hoe meer lesbo’s en homo’s, hoe minder kinderen, en hoe meer plaats voor migranten.

  • Duitsland wordt momenteel door de eigen media verweten dat ze slechts een paar duizend Syrische vluchtelingen hebben opgevangen, tegenover 1,6 miljoen in Turkije.
   Vind ik niet mooi van de media. In Duitsland verblijven momenteel 4 miljoen Turken, wat inhoudt dat Turkije nog een capaciteit heeft om een verdere 2,4 miljoen Syrische vluchtelingen op te vangen.
   Om te rechtvaardigen dat ze die niet zullen opvangen kan het die 2,4 miljoen Turken opvorderen om terug naar de Heimat te komen, dan is het van verdere opvang verlost.

   Ik meld het maar mochten onze media ons met datzelfde smoesje om de oren slaan. De Turken terug, Zuhal Demir met haar ma, pa, broers en zuster op kop, gevolgd door de familie van Meyrem Almaci dan ruimen ze plaats in en kunnen die Syrische vluchtelingen TIJDELIJK opgevangen worden. Niemand kan daar op tegen zijn, ouderen moeten op de werkvloer toch ook plaats ruimen voor jongeren, volgens eigen zeggen van. Almaci.

 5. Benieuwd hoe het met Obama’s homopropagandareis in Kenia gaat aflopen.

Reacties zijn gesloten.