10 gedachten over “Honden toegelaten, joden verboden

 1. Het gaat hier wel om Saint-Nicolas bij Luik, want in Sint Niklaas is er volgens mij niemand die frans kan lezen.

  • Als het in het Vlaamse Sint Niklaas zou zijn zou er mogelijks opstaan Vlamingen niet toegelaten

 2. In 1954 stond in héél Wallonië een “pancarte” voor het raam van de bordelen: “Interdit aux Nord-Africains”… maar sedertdien is er reeds véél water naar de zee gevloeid.

  • En in Antwerpen hing dat bordje aan praktisch alle café’s tot 1964, toen de grote import begon. Waarom in een havenstad alleen dat soort van volk geweigerd werd laat zich raden.

 3. Aan de tekst,naast de Franse tekst, te zien is dit wel een café of coffeeshop uitgebaat door Turken.

 4. Ter aanvulling : verboden voor zionisten. Misschien zijn joden die anti-zionist zijn wel toegelaten en dat zijn er een pak.

 5. Ze hebben het daar in dat turkse café nog altijd niet begrepen. Men had er nog gewoon ” et aux sales flamins” moeten aan toe voegen, en niemand had negatief gereageerd.
  Integendeel, de uitbater was bedolven geweest onder “solidariteitsbetuigingen” voor zijn strijd tegen “les flamins…”, zijnde het enige probleem en gevaar in dit land, tenminste voor de franstaligen, links en de loge.
  Het is zoals in de brusselse ziekenhuizen alwaar U, na het slachtoffer te zijn geweest van slagen en verwondingen door “nieuwe belgen”, een prachtig medisch attest krijgt als u zegt door de politie mishandeld te zijn geweest. (zo niet kunt U het vergeten, desnoods laat men U nog doodbloeden).

   • Ropie,
    Ik veronderstel dat Uw reactie betrekking heeft op mijn laatste paragraaf. Ik ben daarvan echter 35 jaar beroepshalve getuige geweest in Brussel. De werkelijkheid overtreft de fictie.
    Hopelijk kom je nooit in een Brussel ziekenhuis terecht met uitzondering van het AZ VUB Jette. Als Vlaming gaat U dan weten wat Uw plaats is = aan de voet met eerst de hond en dan “le sale flamin”. Er worden ten andere ook voor Vlaamse kinderen geen uitzonderingen gemaakt!!!
    Dat van de “medische attesten” is dan ten andere algemeen gekend, in het Brusselse. Een zo gezegde mishandeling door de politie doet wonderen in de wachtdiensten van de ziekenhuizen.!!!(zeker als U dan nog zegt dat de politiemannen Vlamingen waren).

Reacties zijn gesloten.