11 gedachten over “In de naam van god, Gaza in Frankrijk

 1. Protesteren die JoNgErEn niet tegen Hamas ! Dat zij moeten ophouden met Israel te ambeteren met hun rakettekes en het vermoorden van liftende Joodse tieners ? of heb ik het verkeerd begrepen ?

 2. Moest er hiér… iemand op straat rondlopen al roepend: “God is groot”… binnen de kortste keren zou hij/zij in ‘t zottekot vliegen.
  Wààrom mogen die karpetknielertjes dat wél doen ? 🙁

  • Verleden week liepen er 4 de Brusselse grote markt op, één ervan onder het roepen van “allahu hakbar”, niet één, maar verschillende keren op rij. Er waren, enkele, schuinse blikken en er was wat ongemak voelbaar, maar niets buitensporigs: het leek al in de lijn van de verwachtingen te liggen, er al bij te horen. Onafgezien van wat de intenties van de opruier nu precies waren, de conclusie is dat we ondertussen al zover zijn afgegleden: we zijn niet meer in het westen.

 3. En onze moeder de Heilige Kerk, die ons eeuwen leerde dat wij christenen waren, wees ons er na het 2de Vaticaans concilie op dat we joods-christelijk zijn. En sinds enkele jaren dat we behoren tot de 3 abrahmistische godsdiensten en veel gemeen hebben.
  Ze heeft al door trucs het oude en het nieuwe testament proberen te verzoenen, hoewel dit twee tegengestelden zijn, en nu gaan we de verzoenende richting uit naar de zonen van Ismael.

  • Het enige wat de 3 abrahmistische godsdiensten gemeen hebben is dat hun Goden hun optredens beperkten tot het Midden Oosten, en dat ze van de rest van de wereld precies zoveel afwisten als de gewone burger. Bovendien spraken ze slechts één taal en verwachtten dus blijkbaar dat de rest van de wereld zijn plan maar moest trekken met vertalingen, iets waartoe ze zelf niet eens in staat waren. Een uiterst belangrijke boodschap komen verkondigen, geldig voor alle stervelingen tot in de eeuwigheid, en niet eens in staat zijn om hun optredens wat te spreiden of om iedereen in zijn eigen taal te bevelen, je moet al een debiel zijn om in die sprookjes te geloven.

  • Het bruggetje van Likoed verwees naar het artikel ‘als de meute woedt’ en in de tekst de zin ‘het zijn beelden die herinneren aan het jaar 1933’

   Ja, even herinneren.
   Een Poolse vrouw, Rosa Luxemburg trouwde Gustav Lübeck om de Duitse nationaliteit te verwerven. Je kan ze dus een vrouw met migratieachtergrond noemen. Samen met Karl LIebknecht kwam ze voor de communisten, die zich toen nog sociaaldemocraten noemden, in het parlement. In 1917 zagen ze, met hun entourage o.a Clara Zetkin,Leo Jojiches, Paul Levi, Ernest Meyer, Franz Mekrey, om het bestuur in Duitsland enkel dagen in handen te krijgen. Die communistische bedreiging werd echter vernietigd. Ze scheurden zich, als hardere communistische kern, af van de sociaaldemokraten
   van Bernstein. Ze werden actief onder de Spartakusbond. Bij de verkiezingen van mei 1928 haalde het rode front 9.100.000 voor de sociaaldemokraten en 3.200.000 voor de communisten. De overige 6 nationale partijen behaalden samen 13.745.000 stemmen. Met de gebeurtenissen in Rusland voor ogen bekampten die partijen, met alle mogelijke politieke middelen,
   de communisten en hun, merendeel joodse leiders, zonder hen ook maar één haar te krenken.

   Toen kwam 1933
   De macht van het rode front was voorbij, tot ongenoegen van velen in de wereld. In Amsterdam werd onder de leiding van de voorzitter dhr. Untermeyer een joodse conference gehouden, hieruit kwam de volgende verklaring :
   ‘The jews of the world now declare a HOLY WAR against Germany. We are now engaged in a SACRED conflict against the Germans. And we are going to STARVE them into surrender. We are going to use a worldwide boycott against them, that will destroy them because they are dependent upon their export business on which their very existence depends.’

   De Daily Express van 24 maart 1933 bloklettert ‘Judea declares war on Germany’ jews of all the world united in action.
   Tegelijkertijd moet de meute al voorbereid zijn geweest want ze vermeldt verder ‘Mass demonstrations in many districts’ waarbij winkels van Duitse immigranten werden geplunderd en vernield en de uitbaters ineen werden geslagen.
   De heer Untermeyer houdt nog een speech voor de radio om de gemoederen meer op te hitsen met ongerijmde beschuldigingen. Daarop reageren de Reichsbund jüdischer Frontsoldaten, het joodse Berliner Tagesblatt, de Central-Vereinzeitung Berlin, het blad van Deutscher Staatsbürger jüdischen Glaubens e.a. de toon van allen klinkt als volgt : ‘die Greuelpropaganda lügt. Die Drahtzieher sind politische und wirtschaftliche Interessenten’

   Intussen wordt in Duitsland in mei 1933 tussen het Reichswirtschaftsministerium en het joodse Hanotea Ltd de Ha’avara = transfer overeenkomst afgesloten en in augustus nog uitgebreid, waarbij Duitse joden naar Palestina konden met de uitbetaling van de waarde van hun huizen, land en vermogen.
   In 1933 sloeg de meute in Amerika toe, niet in Duitsland!

   • ‘De joden hebben de holocaust aan zichzelf te danken’ (rabbi, lang geleden). Je kunt niet beweren dat er geen eerlijke joden zijn.
    Als je ziet dat er na eeuwen nog vooral aan de eigen groep wordt gedacht, met eigen verenigingen, kranten, centraalraden, kleding enz, dan is dat geen goed teken. Je bent tenslotte vrijwillig in andermans land gaan wonen, je moet dan ook op termijn een ‘andere man’ worden. Tenzij je je heel koest kunt houden, zoal bv de Amish people in de US, maar dat kun je van de joden met hun natuurlijke aanleg tot stoken niet verwachten.

 4. Vliegtuig met 50 fransen neergestort in Mali, waar de fransen in oorlog zijn met de islam. Nog vragen?

 5. Kijk met deze vinger peuter ik in mijn neus …. Allahu Akbar en duizenden onschuldige mensen moesten sterven . Het is een prachtgodsdienst met open armen ontvangen door de meest correcten , de verdraagzamen , de begripvollen. Het is de gesel van onze tijd , het einde van onze beschaving die blijkbaar over zijn hoogtepunt heen is en moet verdwijnen , zoals het oude Rome , Oud Egypte enz enz ……

Reacties zijn gesloten.