Het onderzoek heeft vastgesteld dat er geen politiek-religieus motief was.

Een arts, Attila Tan, zelf geen bio-Duitser, heeft een ‘incidentje’ met enkele ‘vluchtelingen’, die zich gediscrimineerd weten.  Eén van hen is niet tevreden met zijn behandeling.  En dan gebeurt er dit:

Maandag kwam een 19-jarige ‘Palestijn’ met een gesluierde vriendin in de chirurgische praktijk van Dr. Attila Tan in Troisdorf bij Bonn.  De ‘Palestijn’ had in juli een bovenbeenbreuk gehad en na zijn ontslag uit het ziekenhuis zich niet meer om een nabehandeling bekommerd.  Hij kreeg pijn en verlangde hulp van de chirurg.  Op zijn eigen agressieve charmante wijze had de patiënt niet geluisterd naar de goede raad van de arts voor de nabehandeling.
Plotseling liep hij woedend, verwensingen uitend, uit de praktijk en kwam even later terug met zijn 45-jarige vader en 15-jarige broer.
Vader Palestijn: “Waar is de hoerenzoon?  Ik vermoord hem.” en liep met een 30 cm lang mes in de praktijk, onderwijl “Ik ben een Palestijn.  Ik heb zo véél Joden neergestoken.”  
Attila Tans vrouw, aan de receptie, riep om hulp.  Zij werd geslagen en kreeg rakelings een marmeren buste toegegooid.

De arts moest op zijn knieën gaan zitten voor de mishandelde zoon, zijn hand kussen en om vergiffenis vragen.  Dan begon het vertrouwde “Allahu Akbar” geschreeuw.  Zoonlief trok vervolgens het hoofd van de arts naar achteren… zoals bij de inmiddels bekende I.S. scènes…
De twee doktersassistenten en andere patiënten konden zich in een behandelingskamer opsluiten en de politie verwittigen.

Ondanks de strijdkreet van Mohammeds volgelingen, ondanks het geweld, vindt het onderzoeksteam dat er geen enkele reden is om ervan uit te gaan dat er een politiek-religieus motief voor handen was.  De daders werden vrij gelaten.

Meer bij Express.de

 

 

 

Eén gedachte over “Het onderzoek heeft vastgesteld dat er geen politiek-religieus motief was.

  1. Och , inderdaad het was maar een “incidentje” , ons aanpassen aan nieuwe omgangsvormen , dat vraagt tijd . Het enige dramatische is en laat ons hopen van niet ,dat die dokter bij de volgende verkiezingen gaat stemmen voor een rechtse partij .

Reacties zijn gesloten.