Leugenpers

In 't verzet 6 stop de leugens mediaOnmiddellijk nadat bekend werd wie in München als een wraakgezant van Allah een slachting uitvoerde, begonnen politici en media met een tegenaanval.  Tegenaanval?  Neen, niet tegen moslim terroristen, maar wel tegen de vermoedelijke inspiratiebron, Anders Breivik.  Diens ‘testament’ zou op de pc van Ali David Sonboly gevonden zijn.

Nu komt er een rechtzetting.  Niet op de nullenzender.  Uiteraard niet.  Op hun redactie geldt een algemeen cordon tegen  waarheidsgetrouwe berichtgeving die ‘valse profeten’ gelijk zou kunnen geven..

De zoektocht naar Sonboly’s motief gaat onverdroten verder.

Voor ‘amok’ hoef je geen angst te hebben

 

 

2 gedachten over “Leugenpers

 1. Het kan nog beter :
  http://www.hln.be/hln/nl/37722/Schietpartij-Munchen/article/detail/2812813/2016/07/27/Schutter-Munchen-was-racist-en-rechts-extremist.dhtml
  met citaat :
  “Ali David Sonboly, de 18-jarige schutter die vrijdag in een winkelcentrum negen mensen vermoordde en er zestien verwondde, was een rechts-extremist en een racist. Dat schrijft de Frankfurter Allgemeine.
  © afp.
  Volgens de Duitse krant, die zich baseert op bronnen binnen het onderzoek, haatte Sonboly Turken en Arabieren. Hij voelde zich als ‘Iraans-Duitse ariër’ verheven boven hen. Tevens was hij vereerd dat hij dezelfde geboortedag had als Adolf Hitler: 20 april. Sonboly bevond zich niet in rechts-extremistische kringen.”(=einde citaat).
  In wiens kraam past het voormelde citaat??
  De verwijzing naar Breivik is ook interessant, als men weet wie er werkelijk schuil ging achter Oslo.
  Het gaat hier dan ook niet meer om een “leugenpers” maar om een psychologische oorlogsmachine die de facto meewerkt aan het in standhouden van deze terreur.. door de aandacht af te leiden van de opdrachtgevers.. en waarbij het verzet tegen de NWO(met de invasies & terreur) op alle mogelijke manieren wordt verdacht gemaakt, cfr. het motto : de aanval is de beste verdediging.
  PS : Als men gelooft dat Breivik zijn manifest zelf heeft opgesteld, dan is men klaar voor de psychiater!!!

 2. Fikken heeft dat artikel op HLN ook gelezen èn onmiddelijk geklasseerd als “dikke zever” (en dààrdoor bijlang-niet zoooo uitgebreid als Uw reactie) —> hartelijke dank voor deze, èn Uw vele goede reacties in het verleden (^_-).
  Toch wél opvallend dat, in de laatste tijd, die kl***zakken STEEDS direct-doodgeschoten worden terwijl men ze èven-gemakkelijk kon onschadelijk maken door verwonden.
  Aldus is het onmogelijk geworden om hun reden & medestander te kennen… zijn de dikke telefoonboeken (om op hun kop te slaan als bekentenismiddel reeds op, misschien ?) 🙁

Reacties zijn gesloten.