“Het is tijd dat BDW ook een nieuwe generatie aan zet laat komen.”

Het lakse migratiebeleid van de Europese Unie komt niemand ten goede: niet Europa en niet de vluchtelingen. Niet open grenzen maar een migratiestop en opvang in de eigen regio moeten hier de kernbegrippen zijn.

We staan aan de vooravond van een nieuwe migratiegolf, maar toch snappen de systeempartijen nog altijd niet dat de Vlaming genoeg heeft van hun lakse migratiebeleid. Als we onze eigen toekomst willen verzekeren én de toekomst van deze vluchtelingen, is er maar één oplossing: opvang in eigen regio en een migratiestop. Het is tijd voor échte verandering, en die kan er enkel komen met Vlaams Belang!

Terwijl opvolger Tom Van Grieken Vlaams Belang in het voorbije coronajaar naar nieuwe hoogtepunten in de peilingen loodste, werkte Europarlementslid Gerolf Annemans mee aan een alliantie van de belangrijkste conservatieve en ultrarechtse politici uit Oost- en West-Europa, van Viktor Orban tot Marine Le Pen. ‘Het is tijd dat Bart De Wever in de N-VA ook een nieuwe generatie aan zet laat komen.’

… Het was een ongezien bondgenootschap dat op 3 juli een gezamenlijke ‘Verklaring over de Toekomst van de Europese Unie’ afkondigde…

De belangrijkste rechts-nationalistische regeringspartijen uit Oost-Europa – Viktor Orbans …Fidesz uit Hongarije en Jaroslaw Kaczynski’s PiS uit Polen op kop – waren erbij, naast een breed verbond van extreem- en radicaal-rechtse partijen uit West-Europa. Daarbij belangrijke formaties als het Franse Rassemblement National (RN) van Marine Le Pen, de Italiaanse Lega van ex-vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini en de Oostenrijkse voormalige regeringspartij FPÖ. Ook aanwezig: het Spaanse Vox, een ultrarechtse partij die een onmiskenbare aantrekkingskracht uitoefent op neofascisten, en Vlaams Belang (VB). Als dat verbond zich in 2024 vertaalt in een nieuwrechtse groepering in het Europees Parlement zou die mogelijk de tweede of derde belangrijkste fractie in de assemblee kunnen worden…”

Lees: Gerolf Annemans (VB): ‘Derde partij om mee Vlaamse onafhankelijkheid uit te roepen zou welkom zijn’

We verwijzen in dit verband naar een vorig artikel op Golfbrekers:


.