Het is slechts een vermoeden…

Over het lot van de ontvoerde Nigeriaanse schoolmeisjes is tot op heden weinig bekend.   Nu wordt vermoed dat Boko Haram enkele van hen uitverkoren heeft om als zelfmoordterroristen opgeofferd te worden.
Op 14 april werden ze in Chibok ontvoerd.  De meesten waren protestantse christenen.  Enkele konden vluchten, meer dan 200 zijn nog vermist.   In de macht van die barbaren.  “Bring our girls home”, riep de Amerikaanse First Lady.  Zonder toevoeging dat moslimextremisten hen gegijzeld houden.  Een gratuite oproep, die het goed doet bij de goegemeente.

Recent hebben vier vrouwelijke zelfmoorddaders aanslagen gepleegd.  Drie van hen werden gedood, een tienjarig meisje overleefde.   iets om over na te denken.  Zou Boko Haram de meisjes hiertoe dwingen?  De Nigeriaanse jurist Paul Ayoade (Lagos) houdt het voor mogelijk.  Een griezelscenario: terroristen offeren tienermeisjes voor hun doeleinden.  Zijn ze gehersenspoeld, bedreigd, willen ze hun familieleden redden?  Waren zich ervan bewust?  Wat werd hen beloofd?

Christelijke gemeenschappen moeten dubbel op hun hoede zijn.  Stel één van hun vermiste kinderen keert terug naar huis, een bommengordel weggestopt onder de kleding op hun lichaam…
De leider van Boko Haram, Abubakar Shekau, heeft in een video trots medegedeeld dat de ontvoerde meisjes voor omgerekend 9 euro als “slavinnen” aan moslims verkocht en gedwongen uitgehuwelijkt zouden worden.  Op die manier zouden ze ook moslima’s worden: “Er bestaat een markt voor meisjes.  Ik zal ze op de markt verkopen.  Allahs wil geschiede.”

Allahs’ wil.  Gods wil.  Alsof er zo’n God bestaat.

6 gedachten over “Het is slechts een vermoeden…

 1. De “acties” van al die gestoorde foorapen geven je meer en meer het gevoel dat we terug op de middeleeuwen afstormen.Neem daarbij de beslissingen van het crapuleuze, onbekwame EU gedrocht i.v.m. energie en maatregelen tegen Rusland. We zullen is zien wie er deze winter (groen) zal lachen. Wij vrees ik.

 2. Enkele bruggetjes die een andere kijk geven op het fenomeen Boko Haram en de ontvoeringen van vrouwen en meisjes. Eens te meer gaan achter Boko Haram dezelfden schuil als achter Hamas, ISIS en andere terreurgroeperingen in het Midden Oosten en Noord-Afrika. Boko Haram kan dan ook niet los gezien worden van de de USA Africom departement dat in Afrika actief is en vooral dient om de Chinezen en Russen er buiten te houden of buiten te werken. En passant zorgt men ook voor de nodige chaos zoals in het Midden Oosten.
  Eens te meer worden we hier geconfronteerd met een ergerlijke en bloedige “komedie” geregisseerd door steeds dezelfden!!!
  Het 3de bruggetje heeft betrekking op een analyse van het CFR uit de USA (naast de AIPAC is dit het andere machtscentrum in de USA).
  In deze laatste analyse wordt op geen enkele manier ingegaan op de werkelijke achtergronden, maar krijgen we een pseudo marxistische en multiculturele verklaring voor het fenomeen Boko Haram, alhoewel er op internet tal van bronnen zijn die wel ingaan op de werkelijke drijvende krachten achter Boko Haram.
  Het feit dat hier niet wordt op ingegaan, al was het maar om het te ontkennen, door het CFR, zegt genoeg.
  Ook in Nigeria-Kameroun … zijn zoals in het Midden-Oosten, de christenen het doelwit!! Cui Bono???
  1.http://21stcenturywire.com/2014/05/11/boko-haram-us-africoms-latest-false-flag-franchise/
  2.http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/enthuellungen/gerhard-wisnewski/nigeria-warum-die-entfuehrten-maedchen-vorerst-keiner-wieder-haben-will.html
  3.http://www.cfr.org/nigeria/boko-haram/p25739

 3. Onze westerse beschaving met hun satelieten die vanuit de ruimte een geboortevlek op je lichaam kunnen filmen . Met hun spionage atributen gesprekken kunnen afluisteren van wie , of waar ze ook maar willen . Met hun meest moderne wapens die vanop grote afstand zowat alles kunnen vernietigen . Blijkbaar kunnen zij er niet in slagen een monsterlijke clown Musical uit te schakelen en een hoop meisjes bevrijden uit de greep van een waanzinnige godsdienst of wat daarvoor moet doorgaan

 4. Ik zit nog altijd met een prangende vraag. Ik richt mij tot iedereen , MO specialisten , Islam deskundigen , Imams , Moslims van de 1000 en 1 strekking, Golfbrekers , Professoren , reactie-schrijvers ,zelfs Raymond en noem maar op ! Is er dan geen enkel lichtpuntje , geen enkele positieve bijdrage ten voordele van de wereldmaatschappij die de Islaaam op zijn rekening kan schrijven. Het kan toch niet dat deze enorme godsdienstige beweging niets maar dan ook niets te bieden heeft, behalve verdeeldheid , middeleeuwse toestanden , wreedheid , onderdrukking , onbestaand respect voor vrouwen enz . Dat kan toch niet zoiets is onbestaande in de wereldgeschiedenis

Reacties zijn gesloten.