Het is nog altijd niet 1 april, maar er mag al gelachen worden

https://i0.wp.com/www.orkugifs.com/en/images/Laugh-out-loud_1427.gif?resize=318%2C201Het Libanese Sjiitische Hezbollah, zelf een terroristische organisatie, was gisteren genoodzaakt zijn jaarlijkse plechtigheid ter herdenking van hun legendarische “speciale veiligheidschef” Imad Mughniyeh, te annuleren uit vrees voor een terroristische aanslag.
De veiligheidsmaatregelen van de brave man bleken zes jaar geleden niet te voldoen aan de vooropgestelde voorschriften, want hij werd er zelf het slachtoffer van.

Pure tragedie.  En dan kan nu de herdenking aan de martelaar niet doorgaan omdat… het probleem zich eventueel zou kunnen herhalen.

FT

3 gedachten over “Het is nog altijd niet 1 april, maar er mag al gelachen worden

  1. Nu is het echt ver gekomen, terroristen die je herdenking in de soep draaien. Als veiligheidschef van een terroristische organisatie ben je dan al het slachtoffer van zo een terroristische aanslag, nu geen herdenking vanwege…. Dit is een mooi voorbeeld van boontje komt om zijn loontje. Nog van dat zou ik zeggen, alléé ginder dan hé. Deze week nog gelezen op HLN.be dat 21 zelfmoord terroristen opgeblazen werden tijdens hun praktijkopleiding in een opleidingskamp. Dit door 1 gek die aan zijn bommengordel aan het prutsen was, BOEM !!! heel de klas weg, nog van dat, alléé ginder dan hé. Of is dat weer racistisch?

Reacties zijn gesloten.