Oeps!

terroristschool-vi

“Nu even goed opletten, want ik toon dit slechts één keer!”

Leerling-terroristen lieten maandag per ongeluk hun eigen auto de lucht ingaan tijdens een open-universiteit in een boomgaard, gelegen in Soennie-gebied ten noorden van Bagdad.  Door dit incidentje verlieten 21 martelaren-in-opleiding voortijdig dit tranendal en werden zo’n 24 nog levende cursisten gearresteerd.
De leerlingen volgden een cursus zelfmoord-bomterrorisme, toen er eentje ietwat voortijdig de les theorie omzette in de praktijk.
De Iraakse autoriteiten vonden 7 autobommen, verschillende bomgordels en wegbommen.

garyclement-vi

Vert.: “Wordt dit een examenvraag?”

National Post

 

5 gedachten over “Oeps!

 1. Mijn oprechte deelneming aan de getroffen familie , vrienden en kenissen van de slachtoffers .Ze brachten het hoogste offer ! Ze gaven hun leven voor de vrede ,gedreven en ter ere van de Allerhoogste . “Allah Wants You ! ” Wordt martelaar , blaas jezelf de lucht in en geniet van alle aanbiedingen en voordelen , niet op aarde maar ten paradijze van Allah met als toetje 72 stoeipoezen die een origineel bewijs van onvervalste maagd kunnen voorleggen . Het is er zelfs nog beter dan in Belgie .

 2. Zoals we hier ook dagelijks kunnen vaststellen: het zijn geen vaklui meer zoals vroeger.

 3. 21 x 7 x 7= 1029 maagden., op kost van..
  Het paradijs kan onmogelijk deze nutteloze productie bijhouden, vroeg of laat komt het paradijs in een economische crises terecht waar terroristen moeten inleveren, op de beloofde maagden.

  • Moet het niet zijn 21×72 = 1512 maagden?
   Hoeveel het totaal aantal ook mag wezen, het is zoals je zegt vroeg of laat is het Maagdenfonds even leeg als het Zilverfonds in dit onland.
   Mocht mijn berekening verkeerd zijn, laat het eens weten aub.

 4. Elke aspirant-terrorist die hier niét bij in de lucht is gevlogen is er één te veel.

Reacties zijn gesloten.