Het gezicht van het kwaad

Afbeeldingsresultaat voor soros het gezicht van het kwaadZijn de lieverdjes die winkels en auto’s beschadigen, straten opbreken, met stenen en stokken gooien, de politie aanvallen, kortom: als een verwoestende wervelwind door Amerikaanse steden trekken, allemaal ontgoochelde fans van de lieftallige Hillary?

George Soros, die verantwoordelijk is voor de aanval op de Bank of England, voor het Grieks débâcle, die Oekraïne in brand gestoken heeft, de vluchtelingenstromen als wapen tegen Europa geleid heeft, zijn pogingen om de EU naar zijn hand te zetten, financiert nu, zoals tijdens de kiescampagne, de protesten tegen de verkozen nieuwe president Trump.    Het geweld dat de ‘democratische betogers’ ten toon spreiden is enorm.  Over het aantal gekwetsten is er onduidelijkheid.
Mocht de lieftallige Hillary een sportieve verlierer zijn, dan zou ze haar zogenaamde sympathisanten tot de orde roepen en een pleidooi houden voor rust en eenheid.

Dat Soros wereldwijd achter de zgn. ‘spontane’ protesten van democraten zit die zich verzetten tegen de rechtse bottinnekes en hun bruin (!) gedachtengoed, mag hieruit blijken:

George Soros rekruteert voor rassenrellen in NL (volg bruggetje)

Deze film uit 2011 geeft een duidelijk beeld van de machinaties van één der gevaarlijkste mannen ter wereld:

Soros werd welkom geheten in het EU-parlement om hel en verdoemenis aan te kondigen voor de moedige Brexit-kiezers (Klik hier voor Soros toespraak). Gerard Batten (UKIP) reageerde als volgt:

Wij besteedden in het verleden verschillende keren aandacht aan Soros:

Soros organisaties ongewenst in Rusland

Soros financiert de ‘Ja-kant’ van Oekraïne-referendum

Soros en co, bron van alle kwaad?

 

2 gedachten over “Het gezicht van het kwaad

  1. Hij lijkt wel de verklede satan uit Faust van Goethe. De satan aan wie Faust naïef vraagt, wie hij in werkelijkheid is.
    Satan antwoordt: ich bin Teil jener Kraft, die stets das Böse will, doch stets das Gute schafft. (Ik ben een deel van die kracht, die steeds het boze wil, maar steeds het goede bewerkt).
    Satan ‘schafft’ natuurlijk niet het goede, maar het goede reageert op het boze en wint.

Reacties zijn gesloten.