Help, de Marokkanen vieren feest!

Onze Duitse vriendin vroeg zich af wat er bij ons gebeurd was nadat de Marokkaanse voetbalploeg gewonnen had. Even ging ze ervan uit dat Marokko verloren had… En ze vervolgde dat het er bij ons net zo uitzag als in Berlijn. We gaven haar – zuchtend – meer duiding. Dat het geen exclusiviteit is van Duitsland, dat alle landen die verrijkt werden met zandbaklanders dezelfde problemen hebben, dat ze volgend jaar, na haar pensioen, niet hierheen moet trekken met de verwachting dat het Avondland hier nog bewaard werd. Ach… we kunnen hier niet alles schrijven wat we haar verteld hebben. Feind hört mit…

Ook Nederland likte nogmaals zijn wonden. Nadat de vlammen gedoofd, de straten opgekuist, de verontwaardiging is gaan liggen, vragen de poco media en politici zich af waarom “kansarme jongeren”, “enkele jeugdbendes”, “uitzonderingen” zo graag rel schoppen, handelszaken en alles wat ze op hun pad tegen komen vernielen, in brand steken. Waarom laten we dat zomaar gebeuren? Gaan we wachten tot we niet meer op straat durven komen, het openbaar vervoer gebruiken… Oeps, zo ver is het al. Wie waagt zich ‘s avonds nog op straat in de verrijkte steden? Wie draagt nog juwelen, heeft een handtas bij zich als men met de tram bepaalde wijken moet doorkruisen? Wie durft zich te verzetten tegen het tuig dat onze samenleving om zeep helpt?

Vele vragen. Weinig antwoorden. Nog minder acties. Help!

1 gedachte op “Help, de Marokkanen vieren feest!

 1. Ik verwijs al in eerste instantie naar een vorige reactie :
  https://www.golfbrekers.be/winnen-of-verliezen-maakt-niet-uit/comment-page-1/#comment-45730
  Men doet er verkeerd aan deze incidenten te herleiden tot alleen een Marokkanen of Islam probleem.

  Zoals vermeld in de voormelde reactie gaat het hier gewoon om de uitvoering van het Coudenhove Kalergi plan, door de 2 Olifanten in de kamer. Of hoe invasies gebruikt worden om onze westerse maatschappij te vernietigen.

  Neem hierbij dan de misdaad, de drugs, de decadentie in al zijn vormen, en het gaat hier dan om een dodelijke cocktail. Dit alles dan geregisseerd door de Vivaldi, de communistische en loge maffia’s, waarbij er dan een Leninistische verrottingsstrategie wordt gevoerd onder het motto : “Hoe meer stront op de mesthoop hoe beter”. Zowel bij de politie en het gerecht zit het vol met verraders en saboteurs op sleutelposten.

  In Frankrijk hebben we “la gauche caviar”, in Belgie Vivaldi, en in de USA, de democraten, in feite cryptocommunisten, die allemaal de rode loper uitrollen voor de misdaad en de straatterreur. Men dient steeds het onderscheid te maken dus de wapens, en diegenen die deze hanteren.
  Over de USA en de rol van Soros bij het verkiezen van communistische procureurs, de volgende bron :
  https://www.winterwatch.net/2022/11/plutocrat-donors-lead-the-campaign-to-legalize-crimes/
  met citaat :
  “These radicals exist because globalist interloper George Soros and a handful of other plutocratic billionaires and their corrupt foundations have invested heavily in the election of district attorneys who are working to reverse engineer and dismantle the U.S. criminal justice system. This is little more than a bid for raw power. It’s a serious movement in large part because discordian Soros (and others) have dumped — and continues to dump — tens of millions of dollars into specific D.A. races and into dark-money PACs that identify, recruit and fund criminal defense attorneys to run against independent law-and-order prosecutors.” (=einde citaat).

  Het gaat hier dus om een internationaal verschijnsel,
  In Brussel is er dan nog een specifiek probleem, naast de rol van de communistische en logemaffia’s, en dat kan het best weergegeven worden via een citaat uit een pamflet van het toenmalige Front National :
  “Maingain veut chasser nos frères flamands, et lui sera chassé par nos frères musulmans”.

  In Brussel is dit reeds volbracht, en momenteel is de Vlaamse rand rond Brussel aan de beurt. Het uiteindelijke doel is gans Vlaanderen, waarbij de echte Vlamingen eerst nog een minderheid zullen zijn, om vervolgens ook volledig te verdwijnen.

  De oplossing van het probleem, voor zover nog mogelijk met wettelijke middelen, begint steeds met een juiste en volledige diagnose van de kanker. Zolang dat dit laatste niet mogelijk is, blijft men een deel van het probleem, en wordt men geen deel van de oplossing.

  In verband met Brussel, en elders zijn er meer en meer aanwijzingen dat deze werden georganiseerd, door het regime zelf. Een aanwijzing daartoe is de raid op een politiekantoor in Droixhe :
  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20221127_97023149
  met tekst :
  “Zowat vijftig mensen hebben zondag omstreeks 18.10 uur het politiecommissariaat van de Luikse Droixhe aangevallen, in de nasleep van de overwinning van Marokko op het WK voetbal tegen België. Ruiten werden ingeslagen en lampen van dienstwagens werden beschadigd….” (=einde citaat).

  Dit trekt eerder op een georganiseerde strafexpeditie… door de stoottroepen van het regime. Wie moest er hier bedreigd worden, gebruik makende van de “voetbaldekmantel” ???
  In Brussel was er dan het volgende :
  https://www.nation.be/2022/11/29/lextreme-gauche-impliquee-dans-les-recentes-emeutes-bruxelloises/
  met tekst :
  “Une photo prise en plein moment des émeutes qui ont touché dimanche le centre de Bruxelles, permet de se dire que ces incidents n’étaient peut être pas aussi spontanés que ce qu’il paraît.
  En effet, sur la photo ci-dessous, on peut voir une personne dont le sac à dos porte l’autocollant (il est grossi sur la photo) d’un groupe d’extrême-gauche bien connu : Secours Rouge/Classe Contre Classe (CCC). Groupe favorable à la violence et ouvertement héritier du groupe terroriste belge “Cellules Communistes Combattantes”, aussi aux initiales de CCC.” (=einde tekst).

  Als het linkse schuim van de straat aanwezig is, dan is het georganiseerd, want dit soort “werkt” immers niet gratis.
  De voormelde terreur doet ook denken aan Luik :
  https://www.trouw.nl/buitenland/rellen-in-luik-plunderingen-van-winkels-en-ander-geweld~b0d6626e/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
  Ook hier was het politieoptreden (sic) meer dan laks, en werd het “kiesvee” met fluwelen handschoentjes aangepakt.

  Het kan ook anders, zie video :
  https://www.youtube.com/watch?v=H8xxrEjL9nY
  met titel :
  “La boum 2: Belgische staat valt eigen volk aan “
  R EACTNIEUWSNET
  Op 1 mei 2021 verzamelden duizenden Vlamingen en Walen in het Brussels park Terkameren voor een hapje, drankje en dansje in open lucht. De Belgische liberale dictatuur opende de aanval op het eigen volk met een nooit geziene troepenmacht van de Belgische staatspolitie. (=einde titel).

  Wel een verduidelijking : het gaat niet om de Belgische liberale dictatuur, maar om de communistische en logemaffia terreur.
  Al de voormelde elementen dienen aanbod te komen in interpellaties in de Kamer en bij deelname aan debatten. En daar stelt zich al het probleem. Ter illustratie een citaat van Machiavelli :
  “Het is veiliger gevreesd dan geliefd te zijn” , en zolang de oppositie in Vlaanderen niet gevreesd wordt, stelt ze niets voor.

Reacties zijn gesloten.