Hallo Staatsveiligheid? Iemand thuis?

Permalink voor ingesloten afbeeldingVanmorgen verscheen in de Frut een onverwacht politiek-incorrect artikel over een  zelfverklaarde imam, die met pak en zak het geliefde Borgerocco verlaten heeft wegens de racistische vervolging, de onvrijheid, het gebrek aan begrip en respect die hem in Vlaanderen te beurt viel.  Zijn madam mag geen boerka dragen; dan is de keuze snel gemaakt.  Asiel aanvragen in Egypte.  Pech natuurlijk dat daar generaal Al-Sisi het heft in handen genomen heeft.  Sindsdien reist de ‘godsgeleerde’ het ongelovige Westen af om geld in te zamelen voor ‘zijn goede doel’: de islam in al zijn aspecten, van de bouw van een moskee tot een aanslag hier en daar.    Alleen in het vermaledijde Vlaanderen is hij nog welkom.  Duitsland en Nederland spuwen hem uit.  Maar nu komt hij naar hier als een apostel om te preken en geld in te zamelen voor de aanschaffing van een volgend islamitisch gebedshuis in de wereldstad Berendrecht.

Permalink voor ingesloten afbeelding

GVA: “Tarik Ibn Ali, de vermeende inspirator van een van de zelfmoordterroristen in Le Bataclan in Parijs, komt in januari naar Antwerpen. De beruchte haatprediker wordt verwacht als spreker op een benefiet ten voordele van een nieuwe moskee in Berendrecht.

Tarik Ibn Ali kwam enkele weken geleden vol in spotlights van de internationale pers, toen hij werd gelinkt aan een van de terroristen die een bloedbad hebben aangericht in de Parijse concertzaal Le Bataclan. Lees verder…”

Almawada TV heeft zich intussen gedistantieerd.

Vlaams Belang start petitie op en betoogt tegen nieuwe moskee en koranschool in Berendrecht:

Permalink voor ingesloten afbeelding

Ctrl+ voor vergroting op uw scherm

6 gedachten over “Hallo Staatsveiligheid? Iemand thuis?

  1. Wat wij dringend nodig hebben is een reeks flinke aanslagen, zoniet zijn Links en hun moslims niet te stoppen.

  2. of hoe politici in dit leuke land aan de realiteit voorbijgaan. Soap wordt vervolgd.

  3. En de NBA wacht op het rapport van de staatsveiligheid, om de moskee te erkennen en te betoelagen. Dit is voor Homans geen probleem, zoals ze al zei “ik kan toch geen moskee sluiten op basis van een krantenartikel”.

    • Maar een Pegida-betoging verbieden op basis van een krantenartikel kan ntl wel, want dat zijn maar autochtonen, ver inferieur aan de moslims.

  4. Die Tarik Ibn Ali , zou een mooie sympathieke man kunnen zijn mits een paar uur plastische chirugie en het verwijderen van struikelbaard.

Reacties zijn gesloten.