Haat en geweld: selectief toelaatbaar

Afbeeldingsresultaat voor AfD tötet

In Merkelland gaat men met de AfD om zoals hier met het Vlaams Belang: de partij wordt gedemoniseerd, aangeklaagd wegens haatverspreiding, kan amper een partijdag organiseren omdat niemand een aula of zaal aan hen wil verhuren. Horeca-uitbaters wijzen hen de deur. Scheldpartijen zijn schering en inslag. Hun verkozen mandatarissen met de dood bedreigd. Of erger: hun kinderen. En dan meent de linkse cultuursector ook een duit in het zakje te moeten doen. “Cultuur”. Voor zover je van iets gecultiveerd kan spreker bij een rapper, genaamd Tarek, van de Berlijnse hiphopgroep K.I.Z. Diens culturele bijdrage aan het politieke landschap ziet u hieronder.

Afbeeldingsresultaat voor AfD tötet

Of de groep projectsubsidies krijgt in het donkerrood-groene Berlijn konden we niet achterhalen. Alleszins zullen ze vanuit die hoek zeker op applaus – en indien nodig ook op de bijstand van een advocaat – kunnen rekenen.

Haat? Opruiing? Geweld? Of een muzikale invulling van de vrije meningsuiting? Oordeel zelf.

Gauland wordt met een zwaard onthoofd, Weidels buik opengesneden, de ingewanden vallen op de grond, Höcke krijgt een werpster (ook ninjaster genoemd) naar zijn hoofd gegooid. Op het einde ziet men Tarek met een tevreden grijns op zijn bloedbesmeurd gezicht het strijdtoneel verlaten…