Guy on tour…en de N-VA op detour?

… voor de Beotiërs: Guy op oorlogspad en de N-VA verkoopt haar ziel en bestaansreden. Of niet?

Helpt Johan Van Overtveldt (N-VA) vandaag Guy Verhofstadt aan het postje van Europees parlementsvoorzitter?

Nvdr.: Mocht deze berichtgeving bewaarheid worden, dan wensen wij in naam van het Vlaams belang, met of zonder hoofdletter,  de N-VA en de Vrhfstdt-crapulage te danken voor deze – even wachten nog – verhelderende beslissing. Oppositie voeren in de EU-praatbarak wordt dan bijzonder aantrekkelijk.  Ook voor de redactie van Golfbrekers.  Een onuitputtelijke bron van tussenkomsten op video.

FVE

 

9 gedachten over “Guy on tour…en de N-VA op detour?

 1. Is dat een officiele mededeling van “den Aldi” de goedkope supermarkt die een promotie van VHFSDT bekendmaakt

  • ALDE wordt sinds de kletsen van de verkiezingen de ALDI genoemd. De supermarktketen heeft nog niet geprotesteerd tegen misbruik van zijn naam.

 2. Of ze nu bij Verhofstad zitten of bij de groene pedofielen ik zie weinig verschil en beide groepen hebben met ons Vlaams nationalisme niets te maken maar de vraag is er, is de directie van NVA nog Vlaams Nationaal?

 3. Ziezo… nu hoeven we niet meer te gissen: op (bijna) de laatste nipper hebben de partijraadsleden van de N-Va toch nog hun (onderdrukte) “Vlamingengevoel” gevolgd, en “verafstoot” een openlijke blamage bezorgd… High five hoor. 🙂

  • Het zou natuurlijk ook aan de negatieve houding van de MR kunnen liggen.

   • Van de positieve kant zou men kunnen zeggen “welke kleur de kat ook heeft speelt geen rol zolang ze maar muizen vangt”
    Het is misschien maar een magere troost maar dit is toch beter dan samen gaan met “de lukashenko van de Wetstraat” zoals gespleten langtand ooit genoemd werd.

 4. Ze hadden voor Vlaanderen moeten kiezen en in de groep van Wilders moeten komen maar zo Vlaams gezind zijn ze niet

Reacties zijn gesloten.