Gezocht

Afbeeldingsresultaat voor gezochtGisteravond berichtten de verzamelde poco media, o.a. onze geliefde Nullenzender,  over de aanslag in Hamburg.  Het zou gaan om een ‘bekende islamist’.  Maar… wie verbaast zich?… de man is – enerzijds – psychisch gestoord, labiel.  Eventueel werd hij – anderzijds – gedreven door ‘religieuze redenen”.  De alomgekende wanhoopskreet “Allahu Akbar” zou in die richting kunnen wijzen.  Absoluut geen terrorist. Tenslotte kan men voorbedachtheid niet hard maken vermits hij naar verluidt pas in de supermarkt een mes uit de rekken genomen heeft.

Men is op zoek naar een motief.  Wie helpt mee zoeken?

Intussen riep Hamburgse senator Andy Grote op de haat de kop in te drukken en zich na de bloedige aanval niet tot angst te laten verleiden.  De vraag is wiens haat?

Andy Grote heeft waarschijnlijk niet kunnen vooruitzien dat hij na de Antifa terreuraanvallen tijdens de G20 in de Hansestadt opnieuw een persverklaring mocht komen afleggen.  Ditmaal over één van de gewaardeerde vakkrachten in de rol van “vermoedelijke dader”.

 

6 gedachten over “Gezocht

  1. Een moslimterrorist, een IS-er, of iemand die een vijs los heeft zitten dezelfde naam geven nl. een psychisch gestoorde die moet behandeld worden. Dus al diegenen die gemoord, verkracht en de gruweligste daden verricht hebben onder de vlag en de naam van IS, mogen nu allemaal een doktersbriefje gaan halen en op kosten van de ziekenkas eens bij mr. de psychiater gaan en enkele dagen in het rusthuis vertoeven tot men een woning en gepast werk voor die mens gevonden heeft……Psychiater, psycholoog een vak met toekomst.

  2. Aangezien het bezit en de verkoop van vuurwapens voor autochtonen aan banden is gelegd zou men de verkoop van messen, schroevendraaiers, hamers, kettingzagen, baseballbats, glazen flessen, enz… ook moeten verbieden. Bijna alles kan als wapen gebruikt worden zonder voorbedachtheid in te roepen. Gisteren avond (zaterdag 30/07/17) was er in een Duitse discotheek een schietpartij met een machinegeweer “verdere gegevens zijn niet bekend”. Ja, iedereen gaat stappen met een machinegeweer in zijn bezit hé.

    • Ben gisteren in extremis (koopjesperiode bijna gedaan) door mijn grote baas naar Vdborre gestuurd om een nieuwe mixer te kopen. Verkoper vroeg of ik een wapenvergunning had.

      • Die mixer mag ook niet mee naar de discotheek. 🙂 🙂 🙂

  3. Volgens de profeet bestaan “geradicaliseerde moslims” en “geestesgestoorde moslims” niet. Deze termen zijn uitvindingen van ongelovigen en zijn dus van nul en generlei waarde. Zeg dat de profeet het gezegd heeft …

Reacties zijn gesloten.