Getuigenverslag uit de importtrein

vluchtelingen welkom, het einde van europaEen Oekraïense, Aida Bolevar,  zat in de trein van Boedapest naar Wenen.  De bewuste trein die in alle nieuwsuitzendingen getoond werd.  Zij heeft vijf jaar in Arabische landen gewoond en spreekt de taal en kent de koran.  Zij stelt dat ze niet vooringenomen is t.o.v. moslims of Arabieren.

“Ik kwam naar Boedapest om vrienden te bezoeken.  Op het station Keleti was ik geschokt door wat ik zag.  Een massa mensen van Arabische oorsprong, vuil, ongewassen en luidruchtig, die me de toegang beletten.  Ze riepen beledigingen naar me en wilden mijn bagage stelen.  Ik verstond alles. Terwijl ik op mijn trein wachtte, zag ik wat er in het station gebeurde.   Mensen, die zonder enige schaamte, zich gewoon ontlastten waar ze stonden.  Roepende vrouwen die door hun eigen volk geslagen werden.  Niet door de politie, die hen zelfs niet aanraakten.  Schreeuwende kinderen.  Enorme hopen afval.  Zij konden geen enkel woord van een Europese taal spreken. Zij waren luidruchtig, roepende, en alles wat ze deden was de bagage van voorbij lopende passagiers afpakken en hen obsceniteiten achterna roepen. 

90% waren mannen tussen 18 en 45.  Gezonde mannen, die lukraak een kind beet pakten en het gebruikten als een schild om hun weg vrij te maken.   Vijf personen met een treinticket stegen met mij in het compartiment.  De rest van de wagon was leeg.  En binnen enkele minuten gebeurde het ongelooflijke.  Gekrijs.  Barstende ramen.  Ongelooflijke situatie.  Als een zwarte wolk kwam een massa volk binnen.  Conflicten, vechtpartijen en andere verschrikkelijke toestanden.  De situatie kwam tot een hoogtepunt toen ze op een rustige toon met elkaar overlegden of ze ons zouden beroven, want dat zou Allah een genoegen doen vermits we ongelovigen waren.   Wat mij betreft zou het de moeite zijn me te verkrachten omdat ik niet gekleed was als een deftige vrouw.    Ik draag geen djihab, ben geen moslima, dus ben ik slecht.

De trein stopte.  In het Duits en Engels werd omgeroepen dat de trein niet verder zou rijden.  De vier anderen en ik, de passagiers met de treintickets, begonnen ons een weg uit de trein te bekampen door de migrantenmassa.  Eerst wilden ze ons niet doorlaten en ze overlegden of ze ons als gijzelaars zouden kunnen gebruiken, dat het de moeite zou kunnen zijn ons tegen te houden.  Het treinstation was helemaal onder beleg.   Nog meer immigranten doken op en zij hadden voedsel, brood, appelen, verschillende soorten koekjes dat ze tussen paden gooiden en het vertrappelden.  Ze schreeuwden keer op keer één woord “Money!  Geef ons geld.”  Zij grabbelden naar mensen, trachtten waardevolle zaken te bemachtigen.  Zij grepen naar bagage en weigerden doorgang te verlenen, duwden, trokken en beledigden.

Al deze mensen komen slechts voor de Europese welvaart.  Niemand wil een vak leren of bij iets betrokken geraken.  Buiten haat en tegenwerking kunnen zij de Europese volkeren niets bieden.
Dus waarom zouden we verbaasd zijn over iets dat enkele weken geleden in de trein in Amsterdam gebeurde.  Dit zijn de mensen die Europa accepteert in de naam van tolerantie.  Vooraleer we deze mensen bescherming bieden zouden we beter eerst hun taal, het Arabisch,  leren opdat we hen kunnen verstaan en ons realiseren dat, terwijl ze naar ons lachen, ze achter onze rug naar ons spuwen.”

5 gedachten over “Getuigenverslag uit de importtrein

 1. Is er dan geen enkele plichtbewuste kaartjesknipper … Hoe je hebt geen ticket ? en je durft zelf een eerste klas wagon opeisen . De wil van Allah ? Allah of gene Allah je komt er niet in , ga maar te voet verder ! en in’t vervolg , scheit in de toiletten en niet meer op mijn perron
  Dan zijn er twee mogelijkheden
  1- Hij wordt ter plaatse onthoofd en gekruisigd
  2- Hij wordt uitgeleverd , ter beschikking van het hof voor mensenrechten , beschuldigd van racisme , geen tolerantie voor een andere cultuur , onbeleefd gedrag in functie en weigering hulp te bieden voor mensen in nood.
  Och grapje , een ernstige reactie plaatsen zou maar een herhaling worden . De accenten voor een nieuwe beschaving zijn gelegd zoals respect voor krapuul en begrip tonen , tot ver over de grenzen van het aanvaarbare .Daarvoor en voor dat krapuul , hebben onlangs nog een massa van 15.000 groene en rode smartlappen betoogd .

 2. Verzonnen verhaal voor een gratis tv-optreden? Witgekalkt haar, opzichtige zonnebril speciaal voor het interview? Ik ken dit soort.

  • Het verhaal klopt echter met de rest van de berichtgeving ter zake. Men zou kunnen denken dat je een vooroordeel hebt, want zoals ik reeds schreef: je kent blijkbaar het verkeerd soort vrouwen. Dus nogeens: heel spijtig hoor.

 3. Knack online: islamisten bedreigen Christenen in Duitse opvangcentra. Ze worden zwaar aangepakt:’ waar wij zijn heerst de sharia ‘ is het parool.
  Christenen die openlijk een kruisje dragen worden aangevallen volgens de Berlijnse dominee, Gottfried Martens.

Reacties zijn gesloten.