Genocide op bevel van de EUSSR

Waaraan veelal voorbij gegaan, weggekeken, wordt is de perfide rol die de EU speelt bij de bevolkingssamenstelling der lidstaten. Wij weten dat immigratie hierbij bijzonder hulprijk is, maar we realiseren ons te weinig – dankzij de selectieve berichtgeving der poco media – dat de EU door middel van de zelf-ontworpen EU-wetgeving, door EU-richtlijnen, die de resp. ondergeschikte rechtbanken, de lidstaten, blindelings worden geacht de marsrichting te volgen. Zo werd in het EU-parlement – meerderheid tegen minderheid – in september 2019 gestemd over het onderstaande:

 • immigranten uit Afrika moeten meer, sneller, gemakkelijker toegang tot EUropa kunnen krijgen omdat ze “in de loop der eeuwen een opmerkelijke grote bijdrage aan de opbouw van de EUropese maatschappij geleverd hebben”
 • waaruit de EUSSR besluit dat we de verplichting hebben hen – zonder een bovengrens – bij ons welkom te heten,
 • hen tegen eender welke vorm van discriminatie te beschermen
 • o.a. door hen op een veilige en wettelijke manier naar onze contreien te halen
 • waarbij positieve discriminatie – woningmarkt, werkverschaffing, scholing, cultuuraanbod – aangeraden wordt.

Bij een toename van “vreemde” invloeden zijn de gevolgen zijn desastreus: nationalistische gevoelens worden gedecimeerd, eigen-culturele fierheid wordt gedoofd en – niet onbelangrijk bij het streven naar een memlingenprogrammering – het groeps-IQ zakt jaar na jaar naar een lager peil. Waarmee de cirkel rond is om te eindigen bij brood-en-spelen.

Dat hierbij weer een stuk van onze eigen beslissingsmacht weggenomen wordt kan zelfs de goedgelovigste Gutmensch niet ontkennen.

De EUSSR heeft nog een bijkomend door’slag’gevend argument om de omvolking te doen slagen. Wie zich hiertegen verzet, protesteert, kritiek uit… wordt beschuldigd van opruiing, discriminatie, haatverspreiding en vervolgens vervolgd en bestraft. Alle middelen voor het bereiken van het vooropgesteld doel zijn hierbij veroorloofd.

Zwijgen is toestemmen.

1 gedachte op “Genocide op bevel van de EUSSR

 1. Bij deze genocide door de EUSSR gaat het gewoon om de uitvoering van het Coudehove Kalergi plan… waarachter de “banksters” schuil gaan van Wallstreet en The City… De EUSSR is ten andere een product van The City, met de logemaffia’s als operationele arm, om de verborgen agenda’s uit te voeren.
  Het doel van het voormelde plan is de vernietiging van de autochtone volkeren en deze te vervangen door een geïmporteerde bastaardsoort, met een IQ van max. 90, lager is nog beter. Een bastaardsoort, zonder wortels, zonder identiteit en zonder waardigheid, die gemakkelijk te controleren en te exploiteren is door de elites.(=het uitverkoren volk).
  Dit scenario werd ten andere ook al beschreven door Jean Raspail in zijn boek : “Le Camp des Saints”. Door de invasies worden de autochtonen verdreven, de elites laten natuurlijk begaan, en het veiligheidsapparaat wordt ingezet tegen burgers die zich verzetten. Het resultaat is dat gans Europa onder de voeten wordt gelopen en afglijdt naar een 3de wereld niveau.
  Het inzetten van vreemdelingen invasies om de overwonnen volkeren te minoriseren, door de bezetter, is een wapen zo oud als de straat.
  We moeten daarvoor niet ver gaan : Brussel, waar de Franstaligen vreemdelingen hebben ingevoerd om de Vlamingen te verjagen.
  Hierbij is het ook van belang de juiste term te gebruiken = etnische zuiveringen. In de jaren 90 maakte het Front National in een pamflet de analyse van Brussel in 2 zinnen :
  “Mangain veut chasser nos frères flamands” et
  “Lui sera chassé par nos frères musulmans”.
  Het eerst is gebeurd, het 2de is momenteel bezig.
  Dat de islam hierbij een belangrijke rol speelt is logisch. Het doel van de “banksters” en de “logemaffia’s” is immers communisme.
  Tussen de islam en het communisme zijn er heel wat gelijkenissen qua organisatie en werking. Dit geldt ook tussen de islam en de Italiaanse maffia’s.
  De islam is geen godsdienst noch een ideologie, maar een bloedig crimineel corrupt terreur systeem, met het doel te onderdrukken en te plunderen, waarbij slavendrijverij een belangrijke rol speelt.
  Dodentol : islam : 250 miljoen doden,
  Communisme e.a. kleur schakeringen : 150 miljoen doden.
  Beiden zijn ruwe schattingen en het aantal loopt elke nog op met duizenden.
  Vergelijk het ook met de Goelag !!
  Recent kwam er dan een nieuw “monsterverbond” aan het licht :
  https://www.unz.com/gdurocher/jacques-attalis-message-to-the-gentiles-sovereignism-is-anti-semitism-a-jewish-muslim-alliance-must-shut-it-down/
  met titel :
  “Jacques Attali’s Message to the Gentiles: “Sovereignism” Is Anti-Semitism & a Jewish-Muslim Alliance Must Shut It Down….. “ (=einde titel).
  Ik verwijs voor de rest naar de tekst in de link, echter niet voor gevoelige zielen bestemd.
  Als we het dan hebben over de islaminvasies is alles gezegd :250 miljoen doden, en daarbij komt nog één vaststelling : ofwel wij, ofwel zij.
  De volgende stap dient te gaan over wie dit wapen hanteert, en waarom ?
  En dan komen we bij het Coudenhove Kalergi plan terecht… en bij diegenen die de “rode loper” uitrollen voor deze invasies, en wetten stemmen om het verzet hiertegen te criminaliseren.
  Het dient dus tot niets eindeloos te blijven lullen over deze invasies & en de islam, als men de volledige en juiste diagnose van de samenzwering niet durft te stellen. Een problematiek die wat Vlaanderen betreft, niet kan losgezien worden van de andere problemen, met dan de Belgische en EUSSR bezetting op kop, die elk verzet tegen deze invasies verhindert.
  Mr Wouters heeft in zijn laatste bijdrage ook al de aandacht getrokken op het belang van de onafhankelijkheid. En hierbij dient het dan niet te gaan om “separatisme” maar om het verdrijven van de bezetters, en om af te rekenen met de verraders. (Nog eens : psychologische oorlogsvoering!!!). Men kan hier verwijzen naar WO II waarmee de vijanden ons voortdurend aanvallen. Het ogenblik is nu gekomen om dit wapen op zijn beurt tegen deze vijanden in te zetten. Ik zag een enkele dagen geleden op de sportbladzijde van Het Nieuwsblad , een foto van “zwarten” in de leeuwenkooien in de Antwerpse zoo in 1944 . Het moment is dan ook gekomen om aan te kondigen om deze opnieuw te reserveren voor de verraders en collaborateurs, van heden, maar dan wel met de leeuwen erbij.
  Deze invasies zijn het massa vernietigingswapen, en het gevaar ervan kan niet genoeg omschreven worden. Het is nu reeds “kantje … boordje…”. Eenmaal een kritische grens is overschreven, is het te laat, en is de ondergang een vaststaand feit.
  Van belang hierbij is steeds de aandacht te trekken op de verraders die meewerken aan dit massavernietigingswapen, en ook op het “laffe klootjesvolk” dat daarvoor stemt, met daarbij dan de perverse rol van de MSMS collaboratie – en verraderspers.
  Een klare en duidelijke taal, desnoods rauw en ongezouten, is hierbij een absolute noodzaak.
  De kern van de zaak blijft echter het motto : “baas in eigen kot….”, maar dan zonder de Biedermänner und die Brandstifter.

Reacties zijn gesloten.