Filip DW: Grote Moskee moét gesloten worden!

Filip DW ondervraagt binnenminister Jambon over de Grote Moskee in Brussel:

Filip Dewinter ondervraagt minister Jambon over de Grote Moske…Filip Dewinter ondervraagt minister Jambon over de Grote Moskee in Brussel.

Posted by Vlaams Belang on donderdag 10 december 2015

Politici op één lijn?

 

3 gedachten over “Filip DW: Grote Moskee moét gesloten worden!

 1. Als we het over de grote moskee hebben dienen er in eerste instantie vragen gesteld te worden over de rol van Laken!!! Deze rol heeft ook betrekking op de islam als erkende godsdienst!!! Er dienen dan ook vragen gesteld worden over het huize SAUD!!! (en zeker wie deze werkelijk zijn !!!).
  Er is dan ook nog een ‘casserole” zoals men dit in het frans zegt, en die betrekking heeft op Eurosystem Hospitalier :
  http://www.slideshare.net/thierrydebels/de-uitstekende-relatie-tussen-belgische-en-saudische-monarchie
  Een citaat :
  ” De onfrisse praktijken van Eurosystem. Eurosystem Hospitalier is oorspronkelijk het bedrijfje van Daniel Cauchie. De vroegere naam van het bedrijf is Eurosixtem. Bij het omdopen van de onderneming klopt Cauchie aan bij PRB, een dochteronderneming van de Generale Maatschappij. PRB neemt in ruil voor zijn financiële inbreng 51 procent van de aandelen over. Als Cauchie in 1975 het contract in de wacht sleept, moet hij op zoek gaan naar partners, want zijn bedrijf is te klein. In juli 1975 komt dan het Consortium Eurosystem Health Corporation tot stand. Naast ESH en PRB treden acht bedrijven tot de groep toe: onder meer Fabricom en CEI. De lijfgeur van de Generale Maatschappij is sterk aanwezig. Cauchie maakt er evenwel een potje van en op 12 juli 1979 gaat ESH in vereffening. Acht dagen later wordt het faillissement aangevraagd. ‘Het Eurosystemschandaal barst los en doet zelfs het Belgisch 5 (=einde citaat).
  De ganse tekst is echter van belang, zeker wat de rol betreft van Laken in dit schandaal!!
  Aan dit schandaal is ook een zedenzaak gelinkt, zie bruggetje :
  http://www.bendevannijvel.com/forum/viewtopic.php?id=2059
  Als men dan de sluiting eist van deze grote moskee moet er dan ook eerst “in de str… geroerd worden”, wil men enige impact hebben.
  Veel illusies dient men zich niet te maken. De zakelijke en politieke belangen zijn immers te groot, en waar nodig zijn er nog de “zedendossiers” om koppigaards tot betere gedachten te brengen.!!!
  FDW heeft hier wel de kans gemist om wat in de “beerputten van de belgische bezetter” te roeren”!!!

 2. Spijtig dat er in Vlaanderen maar een Filip Dewinter is,en hoe hij nog altijd de moed haalt,om steeds de waarheid te verdedigen weet ik niet, maar ik bewonder hem,en zou voor hem door het vuur lopen

Reacties zijn gesloten.