Uplace in de Vlaamse praatbarak

Uplace

Het is nog maar weer eens ruzie in de Vlaamse regering, ditmaal over het Uplace-dossier.
Chris Janssens in het Vlaams Parlement: “Hoe legt u uit aan de Vlamingen dat in dit Vlaams Parlement zes partijen vertegenwoordigd zijn waarvan er vijf tegen dit project zijn en waarvan er één partij, dixit de minister-president, niet voor en niet tegen is. Vijf partijen zijn uitdrukkelijk tegen, eentje is niet voor en niet tegen, en toch gaat dit project door! Dat krijgt u aan niemand uitgelegd.”

 

3 gedachten over “Uplace in de Vlaamse praatbarak

  1. Winkels in de stad zijn er voor de mensen van ‘t stad. Mij zul je er nooit zien, al was het maar om het eeuwige zoeken naar een parking te vermijden. Om van de akelige ondergrondse parkings maar te zwijgen. Of van de rammelende bussen, waarin je na schooltijd bovendien de indruk krijgt in Afrika te zijn beland.
    Waarom moet eigenlijk ALLES geconcentreerd worden in steden? Zowel winkels, cultuur, ziekenhuizen, rechtbanken, administratie, verenigingen enz.

    • Idem dito. Eén keer in het jaar is meer dan genoeg. Parkeren in de rand, vervolgens ritje in de multiculturele tram. Het is er druk, vuil, luid en onvriendelijk. Dan kunnen we er weer een jaartje tegen en prijzen we ons gelukkig terug te keren naar onze onverrijkte gemeente. We snappen niet waarom – vooral vrouwen – per se naar een stad moeten trekken om te gaan winkelen (… shoppen in Neo-Vlaams).

      • Linkse mensen worden als door een magneet aangetrokken door de stad, ook om er te wonen. Moslims ook trouwens, om er een enclave te stichten.

Reacties zijn gesloten.