Filip Dewinter bij ‘Pauw’

Afbeelding weergeven op Twitter

Gisteravond het debat bij ‘Pauw‘ tussen Filip Dewinter en Martijn Van Dam gemist?

“Filip Dewinter & Martijn van Dam over Assad en de strijd tegen IS

President Bashar al-Assad van Syrië is een moedig en indrukwekkend man, dat zei Filip Dewinter na een bezoek aan het land. De voorman van Vlaams Belang vindt dat het Westen moet samenwerken met de president om de strijd tegen Islamitische Staat (IS) te winnen. Het bezoek van Dewinter kwam hem op veel kritiek te staan. In Pauw vertelt hij waarom hij toch naar het land wilde en hoe we moeten samenwerken met de dictator. Ook gaat hij in debat met PvdA-Kamerlid Martijn van Dam, die Assad al eerder bezocht.”

 

13 gedachten over “Filip Dewinter bij ‘Pauw’

 1. Wat word ik moe van die eeuwig linkse Hollanders. Ze zijn onverbeterlijk en ook Wilders zal daar geen verandering in brengen. Het is genetisch.

  • Maar de Nederlandse zenders nodigen wel Filip DW uit, wat hier onmogelijk is.

 2. Ik heb wel het debat gevolgd. Een Filip op zijn best, prachtig verwoord en goede redenaar waar Pauw soms gelijk gaf aan onze voorman, (zoals hij hem noemde) niet zo gemakkelijk voor iemand van linkse huize met respect voor ieder zijn zeg zonder onderbreking.

 3. Ik had nooit verwacht om dit te zeggen maar Filip Dewinter had gewoon een punt, het zijn die salonsocialisten als de PVDA ( bij deze stem ik nooit meer op deze partij) en in Frankrijk Francois Hollande die goede banden hebben met dictaturen als Saoedi-Arabië, Qatar en de VAE et cetera..de landen die het internationale jihadisme hebben gecreëerd en daar doet het westen zaken mee.. Tenenkrommende optreden van de heer van Dam, die duidelijk weinig van de materie heeft begrepen. Die chemische aanval is nog lang niet bewezen dat die gepleegd is door de Syrische regering ( lees : http://www.lrb.co.uk/v36/n08/seymour-m-hersh/the-red-line-and-the-rat-line), aanwijzingen dat de al Nusra front dit als middel heeft gebruikt om de Amerikanen zo ver te krijgen om Syrië aan te vallen.. Kortom de links naïeve ideeën over het MO zijn stuitend en getuigen van hypocrisie.

 4. breaking news
  Andreas Lubitz: Ziek, depressief, of bekeerd tot de islam en op een jihadistische zelfmoordmissie?

  In het huis van de copiloot die dinsdag een Airbus A320 van Germanwings moedwillig tegen een bergwand in Frankrijk zou hebben gevlogen en daarbij 149 andere mensen met zich mee de dood injoeg, zouden verscheurde doktersrekeningen zijn gevonden, die erop zouden wijzen dat Andreas Lubitz een ziekte voor zijn werkgever verborgen had gehouden. Een sluitende verklaring voor zijn waanzinnige daad? Of proberen de autoriteiten uit alle macht verborgen te houden dat Lubitz zich tot de islam had bekeerd en onder invloed stond van een radicale moskee in Bremen die eind vorig jaar nog het doelwit was van een massale inval van de Duitse politie, en waar Lubitz tijdens zijn opleiding regelmatig te vinden was, zoals een plotseling geblokkeerde Duitse site gisteren meldde?

  Getuigen die Lubitz in zijn woonplaats Montabaur kenden verklaarden nooit te hebben gemerkt dat de 28 jarige man depressief was. Peter Rücker, lid van de zweefvliegclub die hem bij zijn opleiding observeerde, zei dat Andreas ‘gelukkig was met zijn baan en daar ook goed in was.’

  Moslima als vriendin

  Lubitz zou een vriendin hebben gehad die moslima was, maar het is onduidelijk of beiden ten tijde van de crash nog een relatie hadden. Het is niet bekend of de copiloot middels deze vrouw in contact is gekomen met andere moslims. Een getuige wist te vertellen dat hij de relatie met de vrouw verbrak nadat hij zich verplicht had de jihad voor Allah te voeren.

  Opleiding in Bremen, waar radicale ISIS-moskee staat

  De copiloot voltooide zijn opleiding aan de Lufthansa Flight Training School in Bremen, waar de beruchte radicale Masjidu-I-Furqan moskee staat, die al sinds 2007 in de gaten werd gehouden. Nadat ontdekt werd dat de moskee jongeren ronselde om zich in Syrië en Irak aan te sluiten bij ISIS en Al-Nusra, vielen eind vorig jaar meer dan 100 politieagenten het gebouw en het naburige culturele centrum binnen, waarna de moskee werd gesloten.

  Bekeerd tijdens onderbreking opleiding

  Carsten Spohr, algemeen directeur van Germanwings, verklaarde dat Lubitz zijn opleiding om onduidelijke redenen 6 maanden lang had onderbroken. Persbureaus en Duitse media berichten inmiddels dat dit wegens een ‘ernstige depressie’ zou zijn geweest. (2)

  Daarna had hij opnieuw de verplichte technische en psychologische testen moeten ondergaan, die hij 100% doorstond. Het vermoeden bestaat dat Lubitz zich tijdens de onderbreking van zijn opleiding tot de islam heeft bekeerd. Een getuige zou hebben verklaard dat hij zich regelmatig bij de moskee in Bremen ophield. Nog een aanwijzing: meerdere moskeeën eren Lubitz inmiddels als martelaar van de islam.

  Franse Kerncentrale doelwit?

  Wilde Lubitz de Airbus op een kerncentrale laten neerstorten, zo wordt op de Amerikaanse website St. Thomas Aquinas Versus NASA gevraagd. Op slechts enkele minuten afstand van de gevolgde route van het Germanwings toestel bevinden zich maar liefst 7 kerncentrales. Drie daarvan, die in Cruas, Tricastin en Saint-Alban, had hij met slechts een zeer kleine koerswijziging kunnen raken.

  Franse kerncentrales waren het afgelopen half jaar eerder in het nieuws omdat er meerdere malen onbekende drones bij werden gesignaleerd, wat mogelijk duidde op in voorbereiding zijnde aanslagen.

  Westerse bekeerlingen meest geliefde wapens van islam

  Westerse bekeerlingen zijn de meest gewilde wapens van radicale moslims, omdat die noch met hun uiterlijk noch in hun verleden een directe band met de islam hebben. Michael Mannheimer, die de informatie op zijn inmiddels geblokkeerde site plaatste (mogelijk het doelwit van een DDOS aanval en/of van de autoriteiten), voorspelde dat Lubitz -nog voordat bekend werd gemaakt dat hij ziek zou zijn geweest- als een psychisch labiele man zou worden neergezet, en dat de bekende islamapologeten in de gevestigde Westerse media en politiek zijn daad zullen aangrijpen om nog harder en gewetenlozer iedereen aan te pakken die de islamisering van Europa wil stoppen.

  Gevestigde orde bang voor woede Europeanen

  De belangrijkste reden dat de autoriteiten uit alle macht zouden willen voorkomen dat bekend wordt dat Lubitz een moslim was geworden, is ongetwijfeld de te verwachten enorme woede die onder de gewone bevolking van Europa zou losbarsten, waardoor politieke partijen die de islam willen stoppen hoogstwaarschijnlijk nog populairder zouden worden, zeker met de aanslag op Charlie Hebdo in Parijs en de aanslag in Kopenhagen nog vers in het geheugen. En dat is iets wat de gevestigde orde ten koste van alles –dus ook door middel van nieuwe leugens en bedrog- wil voorkomen.

  • Er worden nog te veel gissingen, geruchten enz vespreid. Behalve het gescheurd doktersbriefje, het feit dat hij nogal lang over zijn opleiding deed, liefdesproblemen had, eerder teruggetrokken van aard, een depressie gehad heeft is er in feite niets bekend. Dat moskeeën hem eren wil niets zeggen. Elk middel is goed om ons de duvel aan te doen. Dus ook een psychologische oorlog. Schrik is een eigenaardig beestje. Tot wij geen bewijzen hebben, draaien wij niet mee in die geruchtencarrousel.

   • Hoe ziek of gestoord moet ge zijn om een hoop onschuldigen de dood in te jagen . Er bestaat geen geruchtenmolen over JoNgErEn die zich geroepen voelen om mee te gaan vechten met een hoop krapuul of IS… dat zijn feiten . Bekering tot de Islam zou een verklaring kunnen zijn voor die onvoorstelbare daad . Vraag is , als daar serieuse aanwijzingen voor gevonden worden , vrees ik , dat de media dat in alle toonaarden gaat verzwijgen of , het heeft allemaal niets te maken met de Islam . Het was een alleenstaand geval . Hoeveel mensenlevens hebben die alleenstaande gevallen , die niets me Islam te maken op hun geweten . Wij zijn in oorlog met het stenen tijdperk .

    • We zijn het met je eens, René, iemand die hiervoor verantwoordelijk is, daar is iets mis mee. Meer wéét men niet met zekerheid. Of wèl, maar wordt niet bekend gemaakt.

  • In Bild stond wel een ruggelingse foto van zijn lief met allesbedekkende muts, maar dat kon ook zijn om haar onherkenbaar te maken.
   Moslims is het bij aanslagen vooral om veel bloed te doen, niet om kapotte kerncentrales of omgevallen Eiffeltorens.

   • Dan nog is het gissen. Bild is een roddelblad, een sensatiekrant. Iedereen kan zo’n foto plaatsen. Voor alle duidelijkheid: wij proberen niets goed te praten. We zeggen alleen dat we niet meedraaien in een geruchtencarrousel. Als we willen kan Studio Rony tegen morgen ochtend twintig foto’s van vermoedelijke liefjes ‘construeren’.

 5. Martijn van Dam zal waarschijnlijk ook aan blauwhelmen denken om in te zetten, maar zoals Filip Dewinter zij zal Marijn van Dam een blauwtje lopen luister even naar Marissa Semkiw
  https://youtu.be/u_-4-nzVPyU

  • Wie heeft er nu zin om aan het andere eind van de wereld iemand anders zijn oorlog te gaan beslechten?

 6. Ik zag een groot politicus die tegen de zo gezegde westerse waarheden zijn verhaal brengen, het zal hem niets opleveren maar mijn waardering voor hem is nogmaals gestegen U bent een van de grootste politiekers in het western Filip proficiat

Reacties zijn gesloten.