4 gedachten over “L’état c’est moi!

 1. Hollande heeft dapper gestreden. Hij heeft een zwaar zieke Duits-Joodse copiloot gevonden die zich uit louter depressies tot de islam bekeerde, zijn bevelhebber laxeermiddel toedient en de airbus, op de vlucht voor 3 mirages, tegen een bergwand vliegt. Het gaf mooie beelden. Hollande als sterke man neemt de treurende Merkel in de armen. Het heeft niet geholpen. Zijn socialisten verloren. En deze keer heeft de nieuwe Napoleon in zijn verkiezingsstrijd geen dooie cent van Khadaffi ontvangen.

 2. De keuze tussen Hollande of Sarkozy komt neer op een keuze tussen de pest of de cholera!! Beiden zijn immers pionnen in dienst van de NWO.
  Men mag zich dan ook niet laten misleiden, beiden zitten ook samen, met hun aanhangers, schouder aan schouder in de loges, de werkelijke macht in Parijs.(sinds 1789). De enige conflictstof tussen links en “zo gezegd” rechts in de loge, gaat dan nog over Pétain!!!
  Dat de Fransen massaal kiezen voor een Sarkozy die tot over zijn horen betrokken is in corruptie dossiers, zegt veel om niet te zeggen alles over de “moraliteit” van die kiezers!!! Blijkbaar geldt hier het principe : “soort zoekt soort”.
  Een belangrijke corruptiezaak is het Karachi schandaal, zie bruggetje, met daarna een citaat uit deze publicatie :
  http://www.english.rfi.fr/asia-pacific/20140208-sarkozy-be-questioned-karachi-affair-corruption-scandal
  “Former French President Nicolas Sarkozy will be called to testify in front of a special court over alleged kickbacks from French arms sales to Pakistan and Saudi Arabia. The corruption could have led to a bombing in the Pakistani port of Karachi that killed 11 French engineers.” (=einde citaat).
  Voor wat nog een andere machtige lobby betreft, verwijs ik naar een interview van Roland Dumas(=socialist), zie bruggetje.
  http://www.sudouest.fr/2015/03/27/roland-dumas-et-politique-il-ne-faut-pas-toucher-a-ce-qui-concerne-l-existence-juive-1873496-6039.php
  In feite gaat het hier niet over Joden maar over de Khazaren mafia.
  Dumas heeft het ook over Mitterand…Klaus Barbie en La Résistance!!!
  Hij laat dan wel na dieper in te gaan op wat er zich werkelijk heeft afgespeeld in Oradour en wie daar allemaal bij betrokken was. Gezien zijn functies in het verleden moet hij dit zeker weten. Het geheim over Oradour zal dan ook en nog steeds aangewend worden als “chantagemiddel”. (zoals zovelen andere geheimen). Het ganse Franse staatssysteem is dan ook gebaseerd op corruptie en chantage, zoals ook in andere landen.
  Hollande of Sarkozy : het maakt geen verschil, Frankrijk blijft verder af stevenen op de ondergang, zoals de rest van Europa, en het Franse “klootjesvolk” stemt er voor en blijft er voor stemmen.

  • Lovenaar,
   volgens geschriften van Ward Hermans zijn de feiten die in Oradour aan de Duitsers worden toegeschreven in feite soldaten van de ‘Vlassov armee’ verantwoordelijk die wegens hun onbetrouwbaarheid naar het westen werden gestuurd.

   • Anna,
    In het boek “Masters of Deception” van Guy Patton is er een totaal andere versie.
    In juli 2010 bevond ik mij in Zuid Frankrijk en kwam er toevallig in contact met een Frans koppel(man en vrouw) die er “research”(sic) deden!!!
    Zij kenden ook de versie uit het boek van Guy Patton, alhoewel ze, als echte Fransen, alleen maar Frans spraken en geen Engels(de taal van het boek van Guy Patton). Ze kenden ten andere dit boek niet.
    Toen ik informeerde naar hun bronnen werd het gesprek onmiddellijk afgebroken en ging men over naar een ander onderwerp.
    De dag nadien werd ik, samen met mijn reisgezel-gids, geschaduwd door een drie mannen met 2 voertuigen!!!
    Ik had onmiddellijk door wat er aan het gebeuren was!!!
    Mijn gids echter niet.!!!
    Een andere aanwezige bij het gesprek, een Engelsman, die er werkte en woonde, kreeg nadien problemen met het Franse gerecht en werd “gecolloceerd”!!!
    Tijdens het gesprek had hij immers aangekondigd dat hij het boek van Guy Patton ging bestellen.
    De versie van Guy Patton moet dan ook zeer gevoelig liggen!!!

Reacties zijn gesloten.