De hete aardappel werd doorgeschoven.

‘Mission accomplie.’
‘De groepsgeest heeft snelle beslissingen mogelijk gemaakt.’

Het land b, de begroting, werd nog maar eens gered.   Euforische klanken over de harmonische samenwerking van de IKEA-regering.    Dankzij het schitterende werk dat de belgische politici geleverd hebben bij de 6de staatshervorming.  Paladijnen.

La Flandre grande perdanteTer herinnering: La Libre

4 gedachten over “De hete aardappel werd doorgeschoven.

 1. Zag gisteren de blije gezichten van de redders op het nieuws. Michel, Peeters, Jambon en Maggy waar je niet naast kan kijken. Hun IQ moet niet al te hoog zijn want ieder van hen kon geen drie zinnen zeggen zonder naar zijn/haar papiertje te kijken.

  • Mooi, he, dat rijtje. En ze mochten elk op hun beurt iets voordragen. Werd er emotioneel van.

 2. En dat Brussel de grote winnaar is, verbaast u dat? Al eens gezien wat hier allemaal rondloopt dat onderhouden moet worden? Die mannen weten immers beter dan wie ook dat, als ze er niet genoeg van uw geld naar smijten, criminaliteit en geweld een dusdanige vlucht zullen nemen, dat de eruit resulterende anarchie élke normale maatschappelijke werking onmogelijk zal maken. U moet het écht niet verder zoeken. En ondertussen maar palaveren over de 50.000 55plussers die dringend aan het werk moeten gezet worden, nietwaar. On vous prend, mais alors vraiment, pour des imbéciles. (Et ils n’ont pas tort).

 3. Spijtig genoeg moeten we eens te meer vaststellen dat in mei 2014 bijna 95% daarvoor gestemd heeft. Een klootjesvolk dat stemt om geplunderd te worden.
  Waarover zitten die bijna 95% dan nu te klagen en te zagen!!!

  In Vlaanderen moet dan bovendien de vraag gesteld worden :
  “Waarvoor is er dan wel geld en vanwaar komt dan het tekort” .
  En dit rekening gehouden met het aandeel van de Vlamingen in het totaal van de betaalde belastingen. Als men de door de Vlamingen betaalde belastingen bekijkt, is er voldoende geld voor alles, en moet er niet bespaard worden in Vlaanderen en moeten er ook geen extra-belastingen gezocht worden!!!
  Fred,
  Brussel is inderdaad een kolkende vulkaan… maar zelfs met al het geld dat men er inpompt, zal deze vulkaan vroeg of laat toch tot uitbarsting komen.
  Het is het paard van Troje in Vlaanderen… en het is dus van groot belang het zo vlug volledig te isoleren van Vlaanderen.
  Als het ontploft wordt Vlaanderen meegesleurd in de ondergang. Buiten Brussel, hebben we immers in Vlaanderen ook al voldoende abcessen, die ons aanvreten van binnenuit.
  Als de ontploffing gebeurt aan de vooravond van een lang weekend.. is het om zeep. Er is immers geen voldoende sterk en betrouwbaar veiligheidsapparaat meer, alleen nog een “folkloristische burgerwacht uit de 19 eeuw” met wat “stokagenten”,invaliden,de “prenatal” en het “hospice”.
  Het zal dan lopen zijn zoals de kolonialen in 1960 uit de Congo, maar waar naar toe!!!
  Belangrijk hierbij is, dat toen op enkele dagen tijd, het ganse koloniale overheidssysteem instortte.
  Hier staat ons dan hetzelfde te wachten.

Reacties zijn gesloten.