U gebruikt toch ook het handpompje in de ziekenhuizen?

Zéér verstandig.  Vooral in Turkije.  Wij stellen ons vragen over de islam geplogenheden van het gebruik der handen voor de reiniging na een ‘ontlasting’.  Zouden er misschien ook wasvoorschriften van de boerka in de koran staan?

“De Islam is niet louter een religie, maar een manier van leven en het onderwijst zelfs wat we moeten doen als we naar het toilet moeten gaan. De Islam onderwijst ook reinheid.”

“Je niet goed reinigen kan zorgen voor bestraffing in het graf!”

Ziekenhuishygiëne

Wes Hardin Wes Hardin

12 gedachten over “U gebruikt toch ook het handpompje in de ziekenhuizen?

 1. Een hond kun je zoiets niet kwalijk nemen . In feite die moslima ook niet , ze zou zoiets nooit doen als Allah het zou verbieden , om te “scheiten” in een openbare instelling . Het maakt deel uit van de verrijking , de zegetocht van de Islam . Allahu Akbar ! Laat je visite-kaartje achter , toon dat je een waardige Moslim bent en wees fier !

   • Volgde het bruggetje en madam staat er goed voor. Ze is vervloekt en daar komt geen vagevuur aan te pas. t ‘ is voor eeuwig.

 2. Niet te geloven. En dan te bedenken dat er om de 10m een wc staat in klinieken. Hoe geloviger, hoe achterlijker zullen we maar besluiten.

 3. Om op uw vraag te antwoorden, ja ik gebruik het ontsmettingsmiddel in de hospitaalkamer. Ik heb geen smetvrees, maar het is ook belangrijk voor de persoon die je gaat bezoeken. Die kan vatbaarder zijn voor een infectie. Als ik thuis kom van eender waar was ik ALTIJD eerst mijn handen. Je weet maar nooit. Wat die schijtende glascontainer betreft, sluit ik me graag aan bij Frans.

 4. Het is achterlijke smeerlapperij letterlijk en figuurlijk, zie ik een zwalpende tent of baardaap dan komt mij hrt eten van 4 dagen geleden zelfs terug, walgelijk achterlijk volk dat hier NOOIT had mogen binnenkomen.
  Ik hoop nog steeds op de realiteit hetgeen Gerald Celente geschreven heeft en dat is tegen eind 2016 Europa mosselvrij ik bedoel moslimvrij want van dat achterlijk barbaars zotje valt niets posities te verwachten.
  Gisteren starte cafe Corsari op de BRT, bij gebrek aan iets interessants op de buis even gekeken, de eerste en tevens de laatste want wat zaten me daar 2 lawaaimakers uit marocco tamtam te maken. Betalen wij voor zoiets zoveel belastinggeld aan die klotenzender?

  • Weer iets dat ik niet gemist heb. Misschien zouden we hier een rubriek ‘ontraden tv-programma’s’ kunnen opstarten.

   • Red. 100% mee eens, je kunt de TV niet aanzetten of er komt een allochtoon in beeld, veel zin om de TV naar het containerpark te brengen want het is 99% bullshit.

 5. Wel, bij één van mijn bezoeken aan de brusselse kerstmarkt op de vismet, kocht ik, zoals gewoonlijk een koffie aan één van de kraampjes. Nadat de verkoper mij mijn koffie had overhandigd, draaide ik me om, en wat zag ik? Een neger die zich oprichtte, met zijn broek op zijn enkels. Ik had onmiddellijk door dat er iets niet in de haak was, en keek er wat langs. Je weet immers nooit. Hij schortte zijn broek wat op, zodat deze nog slechts tot halfdij hing, en ging vervolgens wat schijnbaar doelloos rondlopen. Toen ik nadien in de richting keek waar ik hem had zien opstaan, begreep ik dat hij daar gewoon, TUSSEN AL HET VOLK DAT ER RONDLIEP, in het zicht van iedereen had zitten SCHIJTEN. En nu hij zijn “behoefte” gedaan had, was hij op zoek naar iets om rijn reet af te kuisen. Wat me aan dit voorval zo schokte, was niet het feit dat de neger daar had gewoon op straat had zitten schijten (het was namelijk niet de eerste keer dat ik in Brussel een neger open bloot ergens op straat had zien schijten, wél het feit dat dit in het zicht van een MASSA volk gebeurd was, en dat er blijkbaar NIEMAND was die daar iets van gezien had. Ik heb toen gedacht, en terecht: julllie zijn letterlijk allemaal zo ZOT als een draaideur.

  • Toen ik op Zaventem naar de damestoiletten liep, stond de deur van de heren toiletten open. Wat zag ik? Een neger die in een mannenpissijn zijn behoefte zat te doen. Hopelijk is het niet afgebroken.

  • Fred , neem in het vervolg als ge die brusselse kerstmarkt nog eens bezoekt een rol WC papier mee . Hiermee kun je die schijtende negers helpen en hun tonen dat wij welwillend en begripvol zijn voor integratie . Tenslotte wij zijn allemaal kinderen van God , broeders en zusters !

Reacties zijn gesloten.