FDW tussenkomst omtrent asielproblematiek

Iedereen vraagt zich momenteel af hoe het zover is kunnen komen. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat dagelijks duizenden vluchtelingen in gamele bootjes de overtocht maken en hun toevlucht zoeken in Europa? 20 miljoen mensen zijn wereldwijd op de vlucht. Het ziet er dus niet naar uit dat de vluchtelingenstroom snel zal opdrogen.

STOP1 IndianenHet merendeel van de vluchtelingen komt uit het Midden-Oosten waar zij op de vlucht zijn voor het oorlogsgeweld. Het is bijzonder cynisch om te moeten vaststellen dat Europa de gevolgen moet dragen van de chaos die ze zelf met de Verenigde Staten in het Midden-Oosten heeft gecreëerd. Naar aanleiding van de Arabische lente hebben we vanuit Europa actief de val van de Egyptische president Mubarak gesteund om uiteindelijk de moslimbroeders aan de macht te helpen. In Libië moest Khadaffi weg met als gevolg dat verschillende criminele bendes en hun warlords Libië in een complete chaos hebben gestort. Hetzelfde gebeurde een aantal jaren geleden met de Sjah van Iran die met Westerse hulp werd geëlimineerd ten voordele van religieuze fanatiekelingen zoals Ayatollah Khomeini. Nadien moest in Irak Saddam Hoessein eraan geloven waarna het land werd ondergedompeld in een oorlog die tot op vandaag de dag woedt.

Uiteindelijk vond het Westen naar aanleiding van de Arabische lente dat ook de Syrische president Bashar al-Assad opzij moest worden geschoven met ondertussen een 4-jaar durende oorlog tot gevolg en – wat nog veel belangrijker is – het ontstaan van IS (Islamitische Staat) die ondertussen een islamitisch kalifaat hebben gevormd in grote delen van Syrië en Irak. Deze hele situatie heeft ondertussen een vluchtelingenstroom van bijna 20 miljoen asielzoekers op gang gebracht waarvan ettelijke honderdduizenden hun toevlucht tot Europa zoeken.  Lees verder…

6 gedachten over “FDW tussenkomst omtrent asielproblematiek

 1. Het heeft helemaal niks met oorlogen ginds te maken; ze komen omdat wij ze uitnodigen met een gratis leven en ongehinderd missioneringswerk, en nooit iemand terugsturen, zelfs niet uit Eritrea of de Balkan, waar helemaal geen oorlog woedt.

  Wordt HLN eindelijk wat objectiever? Vandaag bv: ‘Syriërs beschouwen vluchtelingen als verraders’

 2. Filip Dewinter is een van de weinige volksvertegenwoordigers die al altijd de waarheid heeft gezegd maar helaas nooit daarvoor is beloond geweest, integendeel, zelfs in eigen middens krijgt hij kritiek omdat hij ongezouten de waarheid zegt, ik bewonder u Filip en ik vind dat dit schandalig boek gerust had mogen verscheurd geweest zijn voor de camera’s van de 0000 zender

   • In Nederland zou je bescherming kunnen krijgen maar hier zouden ze dat zeker niet aan Dewinter geven . De Belgische staat zou maar al tevreden zijn mochten ze van onze Filip verlost te zijn

    • Roger,
     Hij krijgt of kreeg ten minste bescherming, waardoor hij nu een een “gouden kooi” zit of zat.
     Maak U voor de rest niet ongerust..!!!
     Als men naar Jeruzalem geweest is, kan er niet veel meer verkeerd lopen.
     Het gevaar doet zich pas voor als men de volledige waarheid zegt en schrijft. Of in het geval dat men niet meer “kieskeurig” is!!!
     Momenteel is dit nog niet het geval.
     PS : Connerotte zat ook in zo een “glazen kooi”, tot op het ogenblik van het spaghetti arrest!!!

 3. Ik ben het helemaal eens met de heer Catrysse. Ik zou de huidige getalenteerde jongeren van het Vlaams Belang dringend vragen om zeker Filip De Winter niet uit te rangeren maar te koesteren in de strijd voor Vlaamsgezindheid en een onafhankelijk Vlaanderen. Evenals ook met Gerolf Annemans moet men de oudgedienden van het Vlaams Blok steunen en gebruik maken van hun expertiese. Voor degenen die gevlucht zijn van de enige echte Vlaamse partij naar de rattenvanger van Hammeln (Bart De Wever, ik lust die man niet, een opgeblazen kikker) heb ik geen enkel respect want respectloos voor de partij die hun altijd heeft gekoesterd. Ik kijk ook momenteel naar de zeverende dag waar ze weer een blik linksen opentrekken teneinde de goegemeente een rad voor de ogen te draaien en ons een schuldgevoel aanpraten. Weg met die onderkruipers..

Reacties zijn gesloten.