Examens met een handicapbonus?

Veel gekker moet het niet worden.  Niet alleen de van oorsprong christelijke nationale feestdagen liggen onder vuur, niet alleen worden de schoolmaaltijden aangepast aan hun gevoelige moslim magen, niet alleen worden de lespakketten uitgezuiverd volgens de politiek-correcte mantra’s, maar nu wordt er zelfs verwacht dat de examenperiode zich moet schikken naar de kalender van de moslim vastentijd.

En als dat niet mogelijk blijkt te zijn, dan zouden de moslim leerlingen bonus punten moeten krijgen… omdat ze zich niet goed kunnen concentreren met een hongerige maag! 

Positieve discriminatie in het klaslokaal.

‘Vervroeg Britse eindexamens vanwege ramadan’
In Groot-Brittannië liggen de examendata van 2016 en later onder vuur. Onderwijsdeskundigen willen dat middelbare scholen de zogeheten GCSE- en A-level-toetsen eerder in het jaar gaan afnemen vanwege de ramadan. Wie met een knorrende maag een examen maakt, scoort slechter, vrezen zij.
Lees verder…

9 gedachten over “Examens met een handicapbonus?

  1. Daar heb ik alle begrip voor , een volle maand , vierentwintig uur per dag , geen eten , drinken gene sex en geen leefloon . Dan weet je zelfs niet meer hoeveel 5+5 is …Ik hoop dat ik geen verkeerde interpretatie van de Koran heb !

  2. Ik stel voor de meisjes die ongesteld zijn hun examens ook op vroeger of later tijdstip mogen afleggen, dit vanwege concentratie stoornissen. En dit is niet vrouwonvriendelijk bedoeld!!!

  3. Wedden dat de Kerk hier weer achter zit? En hoe zit dat met de concentratiestoringen éénmaal ze gaan werken? Is dat geen goede reden om hen die maand wat minder te betalen?

  4. Lang geleden hadden we nog drie examens per jaar. Eén daarvan was voor de Paasvakantie, in volle Vastentijd. En vasten was toen echt vasten, niet je ‘s avonds nog volproppen zoals moslims doen. Niemand ooit horen zeveren over het verplaatsen van examens.

  5. Neenee, de Kerk is zo mogelijk nog een grotere voorstander van islamisering van Europa dan de moslims zelf. Ze hebben immers geen klanten meer, dus zoeken ze een nieuwe job als imam. In Beringen werd vandaag een wijkkapel overgedragen aan de moslims.

  6. Examens en examenperiodes mogen NIETS te maken hebben met geloof. Daarbij: moslims die een examenperiode overleven tijdens de ramadam, dat zijn de besten, die de ‘struggle for life’ kunnen overwinnen. Een test voor de moslimbevolking!

Reacties zijn gesloten.