EU op rooftocht: zijn bankkluizen niet meer veilig?

EUSSREU wil uw kluizen kraken

Geheim document: Brussel is van plan om alle kluisjes te openen met geweld deze zomer. Reden: belastingontduiking. Naast contant geld zijn de inspecteurs ook op zoek naar edelmetalen. Europees commissaris Olli Rehn van monetaire zaken  ”Wie niets te verbergen heeft, hoeft u nergens bang voor te zijn.” Volgens financieel woordvoerder van Die Grüne (een soort Groenlinks) : “Dit is Een belangrijke stap in de richting van fiscale billijkheid en sociale rechtvaardigheid.” Dat meldt de Duitse financiële website MMnews.de.

De houders van kluisjes in banken kunnen in problemen komen. Volgens een geheim document wil de Europese Unie nog dit jaar inzagen hebben in alle kluisjes. De voorbereidingen zouden al in volle gang zijn  Tegen de zomer moet de actie met de codenaam “lockbox2014″ worden uitgevoerd. De Europese Commissie vermoed dat er miljarden aan zwart geld en andere kostbaarheden illegaal verworven zijn. Naast contant geld hebben de autoriteiten de zinnen gezet op edele metalen zoals goud en zilver.

Lees verder…

Nvdr: Wij hebben getracht meer bronnen te vinden om dit bericht te staven.  Niets gevonden.  Alle gerelateerde artikels baseren zich zich op het originele artikel van MMnews. dd. 1 april.  Wij hopen dat het om een slechte aprilvis gaat, maar vrezen het ergste.  

8 gedachten over “EU op rooftocht: zijn bankkluizen niet meer veilig?

 1. Het grote voordeel voor die rooftochten van onze Europa bedisselaars , knoeiers , legale dieven , zakkenvullers officieel gekend als Euro “commissarissen” . Zij hoeven geen nylonkous over hun hoofd te trekken , want iedereen kent ze en ze eisen nog respect ook !

 2. Het aanpakken van belastingontduiking in eigen rangen en EU lonen plus extraatjes op een normaal niveau brengen zou triljoenen opbrengen.

 3. Op de webstek van Hartgeld.com dd. 01.04.2014 in de rubriek “EU-organisation” is er ook een bericht over de komende strooptocht in de bankkluizen. Volgens Hartgeld.com gaat het om een aprilgrap, maar er is wel een commentaar over een massale opening van kluizen in Engeland.
  Het EUSSR systeem kennende lijkt deze “april-grap” dan ook niet zo onschuldig. Het kan gaan om het oplaten van een “proefballon” om de reacties te testen en ter zelfde tijd de mensen schrik aan te jagen.
  Het feit dat men het vooral gemunt heeft op de edele metalen is ook veelzeggend.
  De huidige prijs drukking bij goud en zilver is er immers op gericht de bevolking af te schrikken om goud en zilver te bezitten. Wie goud en zilver bezit is immers beschermd tegen inflatie, financiële repressie, bail-ins en bail-outs,… Men bevindt zich dan buiten het ganse “ponzi-systeem”, en dat is een nachtmerrie voor de financiële en occulte machten achter de Nieuwe Wereld Orde.

  • Enkele weken vroeger werd er een ballonnetje opgelaten over het in beslag nemen van pensioenfondsen om ze ‘goed’ te beleggen. Wij zijn nog steeds op zoek naar bevestiging. Om die reden hebben we dit nog iet geplaatst en hopen dat er weldra duidelijkheid komt. Weet iemand meer?

 4. Dat is nog maar het begin. Inbeslagname spaargelden is de volgende stap. Waar dacht u anders dat het geld voor het onderhouden van de massale instroom van de nuttelozen in hun generaties vandaan zou blijven komen.

  • We hebben daarover al geschreven. Telkens weer laat de EU een proefballonnetje op. Als er geen of nauwelijks protest komt, als de goegemeente niet reageert, dan zullen we ‘s morgens ontwaken en merken dat onze spaarrekeningen afgeroomd werden. Spaarrekeningen die dienen belegd te worden in risicoleningen van ondernemingen die bij banken bot vangen. En nu dus de pensioenfondsen, die de EU wil herbeleggen want de burger heeft daar geen verstand van. En dan als afsluiter de bankkluizen… Misschien een 1 aprilgrap, maar evenzeer een test hoever ze kunnen gaan zonder dat er een volksopstand komt.

   • Zoals ze in de VS de president voorzagen van flagrant vervalste officiële papieren allerhande dus: geboortecertificaat (eerst en vooral), SSN, draft registration, … Alleen marginale actiegroepen berichten daarover, de MSM, zowel links als rechts overigens, zwijgen als vermoord. Heeft mij ook altijd een test geleken: als we hiermee wegkomen, komen we met alles weg. A propos: in de VS zijn er dan nog die marginale verzetsgroepen die zich in de materie vastbijten, heeft u dit hier in Europa ooit al ERGENS horen vermelden?

 5. Zoals ik in eerdere reactie als schreef hier “gewapend verzet komt met de dag dichter bij”.

Reacties zijn gesloten.