Eruit!

Asiel.  Asielaanvraag.  Asielprocedure.  Beroep.  Bevel het grondgebied te verlaten.  Weigering. Europa. Verzet.  Illegaliteit.  Kraakpand.  Kerkbezetting.  Schoolbezetting.  Straatchaos.  Georkestreerde wanhoop.  De media als advocaten van de illegaliteit.  Linkse politiek-correcte moraalpredikanten als een deus ex machina.

Joost Niemöller

Joost Niemöller schreef er onderstaand stuk over. (zie ook ons artikel  dd. 28.11.2013 “Vluchtkerk, vluchtflat, vluchtkantoor, maar geen vluchtgevangenis.”)
Dit speelt zich af bij onze noorderburen, maar wij krijgen ook met de regelmaat van de klok ons deel van opgeklopt mediasentiment, waarbij geen enkel fotogeniek argument om ons te vermurwen onbenut gelaten wordt.    Wij vragen ons af waarom er nog niemand op het idee gekomen is zulke berichtgeving te laten sponsoren door een producent van papieren zakdoekjes.
.
Waar blijft het verzet tegen de asielopvang?
Gepubliceerd door Joost Niemöller

Ik probeer het te begrijpen, maar ik begrijp het niet. De burgemeester van Amsterdam heeft dus opnieuw weer besloten om de portemonnee van de Nederlandse belastingbetaler te trekken en de groep van zo’n 150 uitgeprocedeerde ‘asielzoekers’ zes maanden gratis onderdak te bieden.

Let wel, we hebben het hier dus over mensen waarvan zelfs de D66 rechters van dit land uiteindelijk vonden dat ze geen recht hebben nog langer in dit land te blijven. Ze moeten, vond de rechter, terug naar hun eigen land.

Het onderdak, een eigen kamer, bed, bad, verwarming en eten en drinken erbij, hadden de ‘asielzoekers’ in eerste instantie afgewezen, want ze wilden meer luxe. Ze waren namelijk ‘getraumatiseerd.’

Dat riep bij PVV Kamerlid Roland van Vliet terechte woede op:

Eruit stampen die gasten!

 liet hij per Twitter weten, en hij kon dat ook verklaren;

 Van Vliet trekt een vergelijking met Nederlanders die „in rij voor de voedselbank staan.” En dat terwijl afgewezen asielzoekers volgens hem „gratis bad, bed en brood” afwijzen.

Lees verder

FT

1 gedachte op “Eruit!

  1. Mocht iemand van het Vlaams belang zo reageren bij ons dan staat gans de pers en de tv op zin kop

Reacties zijn gesloten.