De EUSSR wil EU-kritische partijen uitroken

Nadat de toegangsregels tot de EU (fractievorming, spreektijd, medewerkers e.d.)  telkens verstrengd werden, wil de EU-commissie de EU-kritische partijen op droog zaad zetten.  Als de EUSSR zijn zin doordrijft zullen de criteria voor de partijfinanciering nog aan meer regels verbonden worden.

De financiële steun van de EU aan de resp. partijen moet voorafgegaan worden door een belofte, een eed van trouw, aan de “waarden van de EU“.  Maar dit zou niet volstaan.  Men zou bovendien eisen dat “populisten en extremisten, die tegen Europa polemiseren” geen Europees geld zullen ontvangen.  M.a.w. horen, zien en zwijgen.

EUSSRMen rekent blijkbaar ermee dat bij de volgende Europese verkiezingen in 2014 talrijke EU-kritische partijen zullen vertegenwoordigd worden in de Europese praatbarak.

PAZ

3 gedachten over “De EUSSR wil EU-kritische partijen uitroken

  1. Ik hoop dat ze allen samen een fractie kunnen vormen in dat Europeesparlement en kunnen wegen op die Europese beslissingen die tegen het gewone volk wordt genomen, dat ze voor een keer hun kleine geschillen op zij leggen en kijken naar wat hun verbindt. Hopelijks gebruiken ze hun verstand

  2. Het cordon op Europese maat. De democratie waar de poco EU vertegenwoordigers het altijd over hebben zijn ze zelf aan het vermoorden. Wie niet binnen hun lijnen loopt zal getroffen worden door alle banbliksems die voorhanden zijn. En geloof mij, dit is nog maar een begin. Ze zullen Europa verder veroveren, met nog meer regeltjes en onzin. Ik vraag mij af of dit goed zal aflopen, zonder bloedvergieten?

    • goed aflopen dat betwijfel ik sterk; dat er bloed gaat vloeien daarvoor is het klootjes volk te laf

Reacties zijn gesloten.