Er is niets veranderd

We geloven niet in toeval.  Zolang het Vlaams Belang ergens op de achtergrond wegdeemsterde werd er niet veel aandacht aan besteed.

Echter…

De te verwachten verkiezingsresultaten zouden voor het Vlaams Belang niets minder dan een wedergeboorte inluiden.

 • Zouden… want dan moet er ingegrepen worden.  Zoals met het wansmakelijk artikel in HLN, dat foto’s van VB-kandidaten presenteerde alsof ze de grootste misdadigers zijn.  Mankeert nog slechts de titel “Gezocht, dood of levend”, met vermelding van een “prijs” voor elke goede tip die tot een uiteindelijke eliminering kan leiden.

Gisteravond op televisie werd geprobeerd Tom Van Grieken te naaien.  Eerst lief-zalvend een huisbezoek van Phara de Aguirre in Schoten (… “want die – Tom – heeft iets uit te leggen”…, gesprek met papa Van Grieken, aantrekkelijke verloofde Félice in beeld, vervolgens in de studio… met prof. De Vos… hoe kan het anders, boem patat, het nazismespook mocht weer uit het doosje springen om Tom en Filip Dewinter snel nog een vriendschappelijk mes in de rug te kunnen steken.  Want… Tom vinden de poco media eigenlijk wel best te pruimen, maar ja, die Filip Dewinter, he, daar moest hij zo snel mogelijk vanaf.    Gerolf Annemans werd een oude knar genoemd… Gerolf?  We hebben hem zaterdag nog in Halle-Zoersel aan het woord gehoord… De meesten kunnen er nog lesjes van leren.  Een man met een ingebouwde harde schijf vol met parate kennis.

 • Zouden… want dan moet er ingegrepen worden.  Zoals toen Tom in het “vluchtelingenpark” de kersen van Franckens taart haalde met de publicatie van zijn (gratis) boekje “Francken faalt”.

We hebben het hier voor ons liggen.  Op blz. 19 vindt u de bevestiging van de sprekende titel uit onverdachte bronnen:

“VLD-fractieleider Patrick Dewael: “Waarom telkens weer lichtjes euforisch tweeten als een anders-gekleurde mens wordt teruggestuurd?  Waarom op de foto gaan met een ambassadeur van een dictatoriaal regime? Dat brengt niets bij aan het asielbeleid, terwijl dat beleid zelf andere cijfers laat zien.  Het aantal erkenningen is nog nooit zo hoog geweest.” (HLN 11.1.18)   CD&V-fractieleider Servais Verherstraeten zit op dezelfde lijn: “Cijfers liegen niet.  We sturen niet gretig terug.” (DS 11.1.18)

Zo mogelijk opvallender nog zijn bepaalde uitspraken van Jan Hertogen, een linkse socioloog (KUL), die al jaren de massa-immigratie naar België in kaart brengt.  In tegenstelling tot de overgrote meerderheid van zijn collega’s heeft Hertogen de omvang van de cijfers nooit verbloemd.  Als marxist juicht hij de massa-immigratie openlijk toe als een voortzetting van de politiek met andere middelen.  Op zijn website Npdata schreef Hertogen op 21.2.18: “De laatste 30 jaar waren de grenzen nog nooit zo open, waren er nog nooit zoveel erkenningen als vluchteling, was de immigratie op zo’n peil dat de erkende vluchtelingen nog geen 10% van de immigratie uitmaken, hebben we nog nooit een staatssecretaris gehad die enkel langs harde maatregelen in de marge zijn gezicht van hardliner probeert te redden, maar de geschiedenis en de statistieken zal ingaan als de Moeder Theresa van de vluchtelingen.”

“Francken faalt” is gratis te krijgen of u kan het ook via dit bruggetje on line lezen.  Verplichte literatuur!

 

 

3 gedachten over “Er is niets veranderd

 1. Zo kennen we ze de linkse media. Nooit te laat om het VB in de verdomhoek te dringen. Waar zijn de foto’s en beschuldigingen van de niet zo aangename rakkers op de VLD, CDenV, de SPA, de NVA, de PVDA lijsten. Altijd maar twee maten en twee gewichten om het VB zwart te maken. Het zou misschien interessant zijn de levensloop van de Mediafiguren te onderzoeken of zijn ze verdwenen in de nevelen des tijds. Vieze potjes worden altijd toegedekt om de politieke elite te ontzien.

 2. Ik heb de zaak van de 15 “neo-nazi’s” in de pers gevolgd (gratis). Zonder zin voor nuance wordt eerst de lijst met naam en toenaam gepubliceerd in HLN. Vervolgens merkte ik overal in de reacties, wat de Loge-leiding niet verwacht had : er kwamen uiterst talrijke kwade tot woedende reacties op dit artikel (in allerlei media).
  ‘s Avonds was het artikel al verdwenen van ALLE websites.

  Dit artikel is gelanceerd omdat peilingen aangeven dat het Vlaams Belang onverwacht veel zou winnen. Er wordt dan een bij uitstek misdadige journalist gezocht om de klus te klaren. Bij Knack is die zelf hoofdredacteur. Zoals in Duitsland, NL, Oostenrijk e.d. wordt steeds het nazisme erbij gesleurd. Voor de betrokkenen geldt : een veroordeling voor het proces.

  Merkwaardig is dat vandaag niets meer in de ganse pers over de zaak stond!
  Achter de schermen zetelt er een nomenclatura van vrijmetselaars en leden van de groen-extreem-linkse wereldorde, die directieven kunnen geven aan heel de pers.
  Dit heeft hen er anderzijds in doen slagen de N-VA het volledige volksnationale programma te laten verloochenen. De N-VA is geïnfiltreerd door de echte leiding van dit land : diegenen waar de vernietiging van de homogeen Europese volkeren in hun agenda staat.

  Eén van de hoofddoelen van de Vlaamse beweging moet zijn, het lidmaatschap van de geheime Loges en/of de belgicistische beslissers achter de schermen voor onverenigbaar te verklaren met deze van onze Beweging.
  Let op : onze tegenstanders zijn meedogenloos en crimineel. Zij verachten hun eigen volk zodanig dat zij het de verdwijning toewensen.

Reacties zijn gesloten.