En een waarschuwing

“Wij zijn niet voorbereid.  Ik zeg u al maanden dat we schrik moeten hebben.  Ik ben bezorgd.  Ze zullen komen.  Als een eenzame wolf of in een roedel.  Maar ze zullen komen.

Dit zijn geen amateurs, ze zijn experten in het doden, in het vermoorden op de meest gruwelijke wijze. Ze zijn gelovers van het kwaad.  In naam van hun god. Ze kennen onze zwakheden en onze kracht.  Ze weten dat onze grenzen niet alleen open zijn, maar ook dat we hen verwelkomen – zelfs zonder papieren.

Herinner u 9/11.  Herinner u hoe u zich toen voelde. 

Niemand neemt deze dreiging ernstig genoeg.  Anders zou onze regering de grenzen sluiten.  Onze president denkt dat hij het beter weet dan de militaire experten.  Wees gewaarschuwd en wees voorbereid.”

Judge Jeanine Pirro

FT

2 gedachten over “En een waarschuwing

  1. Deze dame heeft 100% gelijk, haar boodschap is klaar en duidelijk en voor iedereen verstaanbaar. Ik hoop maar dat zij door haar inzet om het kwade te bestrijden, zelf haar mooie hoofdje niet kwijt geraakt, door een van de barbaren waar ze voor waarschuwt.

  2. Maar het klootjesvolk laat maar begaan en blijft maar stemmen op de traditionele partijen waar ik de NVA ook beschouw als een traditionele Belgisch gezinde partij

Reacties zijn gesloten.