En de gouden medaille van dhimmitude gaat naar…

…de Duitse kanselier Angela Merkel!

De “Islamitische Organisatie voor Onderwijs, Wetenschappen en Cultuur (ISECO) feliciteert kanselier Angela Merkel met haar nieuwjaarstoespraak  en de terechtwijzing (vanaf 04’04”) aan het adres van Pegida.  Het door Saoedi-Arabië gefinancierde netwerk is verheugd dat Merkel de Duitsers opgeroepen heeft niet aan de Pegida-betogingen deel te nemen.   Directeur van ISECO, Abdulaziz Othman Altwaijri, eist dat de ‘Europese regeringen zich voor verdraagzaamheid, co-existentie, vrede en mensenrechtenwaarden’ inzetten.

Lob aus der falschen Ecke: Ausgerechnet die repressive islamische Monarchie Saudi-Arabien fordert mehr Toleranz in Deutschland. (Screenshot: IINA)

Vanuit die hoek is het een eerder onverwacht pleidooi voor het respecteren van mensenrechten.  Het is ons een raadsel waarom andersgelovigen of ‘gematigde’ moslims afkomstig van dat land in het vrije Westen asiel zoeken.
Mogen we even de Saoedische mensenrechten in herinnering brengen?  Zoals het recht op vervolging wegens het niet dragen van een boerka, het uiten van een eigen mening, een andere seksuele geaardheid bekend maken, alcohol drinken, een ander geloof belijden, deelnemen aan betogingen en – laten we dit vooral niet vergeten – het recht op een openbare executie op vrijdag?  

Op de webstek van Buitenlandse Zaken staat dat de doodstraf minstens 79 keer uitgevoerd werd in 2013, dat lijfstraffen zoals zweep- of stokslagen regelmatig gebeuren, opposanten opgesloten, bekentenissen afgedwongen, vrouwen hun mensenrechten onthouden, minderjarige meisjes, zelfs kinderen, gedwongen uitgehuwd worden, enz…

Alle ‘mensenonrechten‘ in dit onvolprezen Prachtland opsommen zou ons te ver voeren.  Merkel zou er zelfs niet mogen auto rijden! Tenzij…Permalink voor ingesloten afbeeldingPegida heeft Frau Merkel bedankt voor de gratis reclame.  Maandag geht’s wieder los:

FT  Deutsche Wirtschafts Nachrichten

3 gedachten over “En de gouden medaille van dhimmitude gaat naar…

  1. Abdulazizothmanaltwaijri , Abdu , of hapmaartoe voor de vrouwen “EIST” !! verdraagzaamheid , vrede , mensenrechten enz enz . Zijn broeders van IS zijn daar volop mee bezig . Hij eist !! ……als er geen drupel olie zou zijn onder zijn zandbak , dan zou eisende Abdu…enz enz momenteel zijn geiten melken en inplaats van een Bentley of zes ,….. een ezel voor de verplaatsing van de ene vrouwentent naar de andere … ge mag dom en onnozel zijn , wreed , ambetant , de meest absurde uitspraken doen , achterlijk ….dat speelt allemaal geen rol …..als ge maar geld hebt , veel geld , dan rollen ze voor de meest debiele niksnut de rode loper uit en ze mogen eisen ook ……

  2. Eigenlijk heeft de islam maar twee opponenten: Rusland en China, de rest – het Vaticaan incluis – kruipt door het stof om mohammeds achterlijke volgelingen te plezieren.
    Misschien kunnen we best een snelcursus Russisch gaan volgen.

  3. Op 25 januari is er een manifestatie tegen de Islam in Calais, daar er in Vlaanderen men dit niet durft te organiseren ga ik naar Calais om te betogen en dit met een Vlaamse leeuw, ik vertrek om 10 uur in de morgen wie gaat mee?
    Roger.catrysse@skynet.be

Reacties zijn gesloten.