De kracht van de civiele lijst.

Thierry Debels: “Volgens Knack verdient Philippe dit jaar 117.000 euro meer – neen, het is 214.000 euro meer

“De federale en de Vlaamse regering zullen ook duidelijker moeten aantonen wat het verschil is met de vorige regering en waar de verandering zit. Voor de burgers van dit land moet dit visueel, dagelijks en ook financieel merkbaar zijn. Dat gaat dus over meer dan perceptie politiek.”

Prof Herman Matthijs in ‘De Belgische wagon moet aansluiten op de Duits-Scandinavische trein.”

FVE

4 gedachten over “De kracht van de civiele lijst.

 1. Wanneer wordt nu eens eindelijk die kassa gesloten?
  Dat gedoe heeft geen enkele toegevoegde waarde en wat handjes wuiven betreft dat doet mijn kleindochter van 4 jaar veeeeeeel beter en is daarbij ook nog echt gemeend dus geen komedie en het is gratis.

 2. Dat woordje ” VERDIENEN ” is ongepast , het moet worden vervangen door het woordje ” KRIJGEN ” zoals een leefloon of OCMW uitkering . Dat Flup meer krijgt daar mag of kan ik geen kritiek over uiten , want …mijn pensioen is ook gestegen met twee Euro !

 3. Maar mensen toch hoe is het mogelijk we hebben een vorst die zich doodwerkt en dit allemaal voor ons en als kleine compensatie krijgt hij dan een karig loon en ook dat kunnen we niet aanvaarden Wat zijn wij toch ondankbaar

 4. Je mag het niet onderschatten als je moet sparen om een “film” te kopen, die in de jaren tachtig al 150 miljoen oude belgische franken waard was.
  Alle inkomsten zijn dan ook broodnodig.
  Als dit sparen er dan niet op gericht is de film te kopen, dan zal er tenminste zwijggeld moeten betaald worden, om de “goede naam” van de familie niet in diskrediet te brengen.
  Voor zo een bedrag moet er dan wel het één en het ander te zien zijn in de die film!!
  Ik kan de redactie echter wel geruststellen, ik speel er niet in!!!
  Misschien zijn er lezers die er meer over weten.
  Het onthullen van enkele namen zou wel een geweldige “primeur” zijn voor Golfbrekers.!!

Reacties zijn gesloten.