Eigen halal eerst

Is Lidl eraan voor de moeite?  Lokt dit keten met het halal aanbod méér klanten of blijft u er om die reden weg? 

Hakima vertrouwt het boeltje niet.  Is het wel écht halal?  Hebben de dieren tijdens de slacht wel genoeg pijn ervaren?  En heeft de imam wel het juiste gebed uitgesproken?

1001 Nacht luidt de verkoopsslogan.  Bedankt.  We hebben al genoeg nachtmerries.

FVE

 

7 gedachten over “Eigen halal eerst

  1. Ik vond Lidl wel een propere winkel maar zeker niet beter of slechter dan de concurrentie. Ik bekeek gewoonlijk hun folders voor ik er naartoe ging. Na het bekijken van hun folders blijf ik er nu weg. Indien ik een halal winkel wil zal ik die zelf kiezen, ook met de “onze”. Spijtig, hoeveel winkels (ketens) willen ons nog?

    • De vraag is hoeveel ‘halal’-voeding we onwetend kopen en eten.

  2. Alles wordt ons de strot ingeduwd en ze zullen ons desnoods aan handen en voeten gebonden voederen. Ze zullen eerst met de scholen beginnen, het zal halal eten zijn of niets en bij de ramadam, verplicht aan alle kinderen niets te eten of te drinken geven.
    En de Paus……..hij zal zeggen dat het goed zal zijn voor de gezondheid en de vrede onder de mensen.

  3. Toch heeft Lidl een stap voor op de concurentie , zelfs op Marokkaanse winkels.
    Je kunt er ook halal varkenvlees kopen . Met de garantie dat ze die varkens extra hebben laten afzien tot groot genoegen van Allah en de imam , die zelfs overuren presteerde met bidden .

  4. Ik vind dat we alle winkels waar er halal eetwaren worden verkocht we deze winkels zouden moeten boycotten maar met dat klootjesvolk is het toch zoo moeilijk

Reacties zijn gesloten.