90 per uur

5000 enthousiaste cruise-reizigers binnen een tijdspanne van 48 uren!

Tijdens het weekeinde kende de Italiaanse toeristenbranche een ongekende toeloop.  Ze kwamen allemaal per cruiseschip de Italiaanse wateren binnen gevaren om het Vaticaan, het Colosseum, Verona, Pisa en andere kunststeden te bezoeken.  Hoteliers wrijven hun handen: hun seizoen kan niet meer stuk.  Al zitten ze voorlopig nog in het zuiden. Euh…

5000 tafelschuimers meerden binnen een tijdspanne van 48 uren aan in Italiaanse havens.  Sinds het begin van 2014 zijn het nu ruim 60.000.  De plaatselijke bevolking van Sicilië ziet het niet meer zitten.  Om het vriendelijk uit te drukken: ze beschouwen de toestand als zijnde ‘buiten controle’.  De burgemeester van de 2de grootste stad, Catania, zegt klaar en duidelijk dat Sicilië kort voor de ineenstorting staat.  Niet moeilijk als er geen controle is, maar eerder een gratis ticket voor een toegang tot de festivalweide van de EU.

Matteo Salvini, voorzitter van de Lega Nord, eist een onmiddellijke stopzetting van de missie ‘Mare Monstrum’ ‘Mare Nostrum’ (… gezien de omstandigheden een contradictio in terminis…), waarbij met dronen, met helicopters en de modernste infraroodtechniek naar vaartuigen – neen, niet naar zeiljachten – gezocht wordt, beladen met nieuwe bezetters.  Deze ‘reddingsactie’ is voor de mensenhandelaars een godsgeschenk.

Daar alleen al in Afrika de bevolkingsgroei tegen 2050 zich zal verdubbelen – of erger  – (eigen schuld, dikke bult) zal er geen einde komen aan de reislust richting Europa.  In Duitsland bv. zijn meer dan 98% der nieuwe kolonialen asielbedriegers.  De Italiaanse minister van binnenlandse zaken, Angelino Alfano, eist meer hulp van de EU bij dit ‘vluchtelingenprobleem‘.   Italiaans probleem is EU probleem.  Je moet maar eens in de Noord-Duitse stad Hamburg gaan kijken.

90 per uur in de EU naar de EU.  Dit is geen snelheidslimiet, maar een stijgend cijfer asielzoekers, die de vraag naar vakkrachten komen invullen. 

De vraag is waarom men geen solidariteit vraagt van de rijke Prachtlanden in het Zandbakkencontinent.  Zijn de Afrikaanse ‘vluchtelingen’ niet welkom in het paradijs van Allah? Willen zij daar dan niet verrijkt worden?  We zijn echt wel bereid een groot gedeelte van de verrijking (liefst alles) af te staan aan de broeders en zusters van Noord-Afrika tot Maleisië.
Eén lichtpuntje.  Vanaf het moment dat wij – onnozelaars, die dit allemaal maar blijven slikken – tot een minderheid behoren – wat de facto het geval is -, dan zullen wij ook kunnen aanspraak maken op een minderheden-bescherming.  Of hoe een genocide ook een positief kantje kan hebben.
… Neen, niet echt.

Intussen is een sportgebeuren, waarbij overbetaalde ploegen een bal najagen en weer wegtrappen van wereldbelang. Voor onze zelfgeorkestreerde genocide worden geen vlaggen gehangen. Al zouden slechts zwarte vlaggen hierbij van toepassing zijn.

FT

21 gedachten over “90 per uur

 1. Soms is die mens self die oorsaak van sy eie ondergang. Jan van Riebeeck moes nooit na Suid-Afrika gekom het nie, en die Europeërs moes nooit toegelaat het dat allochtone die grense van Europa oorgesteek het nie.
  Soos dit vir my lyk, sal Europa nooit weer die allochtone uit haar midde kan verdryf nie. Maar, met die hulp van die NWO, sal swart Afrikane wel daarin kan slaag om die blankes in Afrika uit te wis. Daar is net eenvoudig té veel verraaiers op die aarde! Verrraaiers wat hul eie mense aan die vyand oorlewer en uitlewer. Een so ‘n verraaier, is F W de Klerk. Hy het in ruil van sy eie volk, die Nobelprys ontvang, en hy woon in veiligheid in een van die bes bewaakte huise in Kaapstad.

  • “Soos dit vir mi lyk, sal Europa nooit weer die allochtone uit haar midde kan verdryf nie”

   De moed niet opgeven Peter, in onze recentere geschiedenis hebben wij het voorbeeld van de Ataturk, die Turkije uitzuiverde van de Helleense nazaten door ze op transport richting Griekenland te zetten. Uitgezonderd degenen die hij liet vermoorden. In het door de communisten bezette deel van Duitsland zagen we de uittocht van miljoenen Duitsers en Algerië liet zich ook niet onbetuigd. Bij de onafhankelijkheid stuurde de regering 1 miljoen Fransen terug naar La douce France. En vermits we daar nooit enig protest tegen gehoord hebben is dit een humane maatregel.

 2. Ek dink daar kom méér onwettige Chinese uit die Ooste Suid-Afrika binne, as wat daar swartes Europa binnekom. Die aantal swartes uit ander dele van Afrika, wat Suid-Afrika binnekom, is net so geweldig veel. Suid-Afrika se grensposte word uiters swak bewaak, en dit lyk asof dit slegs blanke toeriste, en blanke immigrante, is wat ondersoek word.
  Thabo Mbeki het mos gesê:”Afrika is een land, en Afrika kan nie in verskillende “aparte” lande ingedeel word nie. Grense is deur die rassistiese apartheidsregime ontwerp om teen swartes te diskrimineer. Alle grensdrade wat geëlektrifiseerd is, moet verwyder word.”
  Nouja, nou stroom die armes uit arm Afrikalande ons land binne, want Mbeki het gesê “alle swartes uit ander Afrikalande” is welkom in Suid-Afrika. Hy het seker nie geweet dat daar meer as een biljoen swartes in Afrika woon, en dat Suid-Afrika die kontinent se rykste land is nie. Hy het ook nie geweet dat daar nie plek vir een biljoen arm mense in Suid-Afrika is nie.
  Die swart Afrikaan se IK staan amptelik op tussen 20 en 60. Wat kan ‘n mens meer van hulle verwag! Dit is waarom die NWO die blanke beskawing wil uitwis.

 3. Laat de Italianen, de Hongaren, de Oostenrijkers, en vooral de Duitsers hun eigen bevolking maar zo veel verdunnen als ze willen, mss beginnen ze dan nooit aan WOIII. Maar via hun gewicht in de EU kunnen ze spijtig genoeg alle andere lidstaten verplichten om dat ook te doen, zeker als ik Bruder Gauck of de Antichrist Fransiscus moet geloven..

  • Spijtig je te moeten teleurstellen, WW III is een jaar of twee geleden al begonnen met de zo bejubelde moslimse Lentestrijd voor ‘democratie’.
   Verdere stappen waren: de aanval op Syrië, het binnenvallen van Irak en nu het uitroepen van het Isis-kalifaat. En dit zijn nog maar de voorhoede gevechten, het zal van kwaad naar erger gaan.

  • “Laat de Italianen, de Hongaren, de Oostenrijkers en vooral de Duitsers (ik zou degenen die jij bedoelt Bundesrepublikanen noemen) hun eigen bevolking maar zoveel verdunnen als ze willen”

   Ben je ernstig? Of wl je ons gewoon op stang jagen? Je weet toch dat dit spel boven onze hoofden gespeeld wordt? Ja, en er zijn er die dit spel meespelen + de pers en de media van deze meespelers maar een groot deel van de bevolking in de door jou opgesomde landen, en niet alleen daar, wilt deze evolutie niet. Bewijzen zat.

   • Vooral in D maken rechtse partiijen, zoals Die Freiheit en Pro NRW geen schijn van een kans, en meer dan 9 op de 10 duitsers stemmen ook niet op AfD, die het aangedurfd had om heel omzichtig iets over migranten te zeggen. Ook wie CDU stemt, kiest voor een kanselier die botweg weigerde in discussie te gaan over de islam met de bevolking, die dat notabene uitdrukkelijk schriftelijk vroeg. Wie bedoel je dan met ‘een groot deel van de bevolking’?

    • ‘maken geen schijn van een kans’

     Ja, daar kunnen wij over meespreken. Ik herinner me nog dat door de politieke invaliden eens gezegd werd : wie de meeste stemmen haalt moet burgemeester worden. Tot FDW met de meeste stemmen op het toneel verscheen. Dan werd er een bocht van 180 graden gemaakt.

     Voor wat Duitsland betreft: ze hebben dat volk onthoofd, zoals ze hier de Vlaamse Beweging 2x onthoofden. Na de repressie waren er nog weinigen die hun zwarte verleden openlijk toegaven. Hoelang werden ze van hun rechten beroofd en gebroodroofd? Trouwens dat verleden wordt nog met de regelmaat van de klok aangehaald om het VB en ook N-VA er onder te houden.
     Het hondervoudige gebeurde in Duitsland en de GANSE wereld wijst nog dagelijks naar die misdadigers. En wat eens Duitsland was gaat nu gebukt onder al die beschuldigingen. Durft er iemand de kop opsteken, wordt die meteen de grond ingeboord.. En degenen die het wagen aan de kar te trekken kunnen hun dagen slijten in hotel de houten lepel
     Hoeveel gaan er nog stemmen ? Iets meer dan 30%? Degenen die kunnen denken houden het voor bekeken. Wat heeft stemmen voor zin in het land van de collectieve schaamte?

  • Italianen, Hongaren, Oostenrijkers en vooral Duitsers zijn aangewezen voor Wereldoorlog IV. Omwille van de noodzakelijke rust na WO II, zijn genoemde landen vrijgesteld van deelname aan WO III… 😉

 4. In Berlijn zet Links zich met betogingen fanatiek in om zoveel mogelijk immigranten in het land te houden; let vooral op het aantal vrouwen in deze manifestatie:

  • “Let vooral op het aantal vrouwen in deze manifestatie”

   Er zijn nu eenmaal vrouwen die als ze een Karl Liebknecht hebben gevonden, Rosa Luxemburg willen spelen.

   • Hey, Anna, is dat citaat van jou? Mogen we het bij gelegenheid gebruiken?

    • Ja en je kan het gebruiken, maar zet er niet Anna Bijns bij, want de echte heeft dat niet gezegd. Logisch natuurlijk

  • Dat links zoveel mogelijk immigranten probeert in Duitsland te houden is toch normaal anders hebben ze geen kiezers meer

 5. Alleen corrupte politiekers steunen dergelijke misdaad, de meerderheid van de Europese bevolking weet dat die overrompeling van Europa door allochtonen en dan nog in het ergste geval door moslims fataal zal eindigen voor de Europese burgers.
  De lafaards en verraders in Europa denken dat ze kunnen ontsnappen maar dat is dan een misrekening, zij zullen de eerste zijn die aangepakt worden en veroordeeld worden voor hun gepleegde misdaden tegen eigen volk.
  Alleen als wij nu ingrijpen en alles verwijderen wat hier niet thuishoort is nog redding mogelijk d.w.z. maandelijks honderdduizenden eruit i.p.v. erin.

  • Sinistere figuren. En is nu juist de nederlandse vertaling van dat latijnse woord niet: geniepig, boosaardig, geslepen of
   LINK(s).
   En zouden wij niet beter wat meer energie steken om alle dagen de koppen van die linke mannen te laten verschijnen, op de manier zoals we gisteren de koppen van die corrupte Franse presidenten op Terzake te zien kregen (de zaligheden van een Republiek?) omdat we ze nooit nog zouden vergeten. Door herhaling wierp de cathecismus haar vruchten af.
   Want dat is ons ongeluk, we vergeten rap.

 6. Europese landen zonder volk.
  Wat vandaag in de westerse landen leeft zijn geen volkeren meer, maar alleen maar een bevolking, doorspekt en versneden met mensen uit alle mogelijke landen. De volkeren van Europa behoren tot het verleden. De internationale, het liberalisme en het kapitalisme, die het begrip volk afwijsen, zegevieren of we dit nu willen of niet. En zolang geen echte staatsmannen opstaan komt er geen verandering.
  Wij hadden er drie : Artevelde, Willem van Oranje en Van Severen. Buiten de liefde voor hun volk hadden ze nog twee zaken gemeen : ze waren staatsman en werden vermoord.

 7. Ongeloofelijk dat success. Iedereen wil er zijn ! Iedereen wil Europa bezoeken en zijn kunstschatten , gebouwen ed (-zoals het OCMW-) bewonderen. Zou reisagentschap Pam Vermeulen of Thomas Cook er voor iets tussenzitten. Het Europees tourisme kent een geweldige vlucht , de reissector kent hoogtepunten en dat is goed voor ons en de schatkist !

 8. Ek het van 1972 tot 1974 in Duitsland gewoon. Een van die redes waarom ek na my geboorteland teruggekeer het, was omdat die “haat” van die Duitsers teenoor vreemdelinge toe al hoog was. Alhoewel ek gedeeltelik van Duitse herkoms is, en ek as blanke Suid-Afrikaner goed sou kon inpas en aanpas in my stamland (en omdat ek ‘n “assimileerbare” immigrant was), het ek nie meer tuis gevoel nie. Ek het die plaaslike Duitsers se gevoel teenoor vreemdelinge gerespekteer, en ek wou nie in hul pad staan nie.
  Maar, terselfdertyd was daar dringende oproepe, deur die Duitse owerhede, dat Duitsers oorsee na hul vaderland (geboorteland of stamland?) moes terugkeer.
  Die ekonome en ander deskundiges het toe bereken dat die staatskoffer begin leeg word, en dat vele staatsburgers geen pensioene meer gaan kry as daar nie ‘n plan gemaak kan word om die finansies te laat klop nie. Die gemiddelde bevolkingsaanwas was toe (in 1974) reeds negatief, want die gemiddelde Duitse gesin het uit minder as 3 bestaan.
  Toe ek dit hoor, het ek dadelik weer aansoek gedoen om ‘n verblyfpermit in Duitsland. Die reaksie wat ek toe kry, was:”Leider kein Ausländer mehr!”

Reacties zijn gesloten.