Een vos verliest wel zijn haren…

Afbeeldingsresultaat voor een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn strekenEU-Commissie reikte prijs uit aan terrorist

Dinsdag was het weer prijs: een dwaze verwarde eenzaat nam een hamer en viel ermee een agent aan op de trappen van de Notre Dame. Nochtans geen achtergestelde dompelaar die nooit kansen gekregen had.  De media haastten zich om te benadrukken dat hij een ‘a-typisch profiel’ had.  Quod non.  Het grootste gevaar is sluipend aanwezig in de geïntregreerde Trojaanse Paarden van Mekka.  Ter herinnering: op 9/11 hadden de terroristen ook een a-typisch profiel.

De 40 jarige in Parijs doctorerende Algerijn Massip Farid Ikken leefde lang in Zweden en was er werkzaam als journalist.

De EU heeft een boontje voor de bezetters. Vandaar de uitreiking van een prijs voor een  reportage over illegale immigranten, zgn. ‘vluchtelingen’. Massip Farid Ikken mocht de ‘journalistenprijs der EU-commissie tegen discriminatie’ in ontvangst nemen. De EU motiveerde als volgt:

“Massip Farids artikel handelt over asielzoekers zonder recht op medische verzorging (… lees ‘illegalen’), die om die reden zich heimelijk moeten laten soigneren en over het medisch personeel dat hen ondanks alles toch verzorgt”

En dat is volgens de oneindige wijsheid van de EU een bloemetje waard!

Tot de gekroonde illegaliteits-bewonderaar zijn ware aard laat zien…   Wie beschuldigt de EU van schuldig verzuim of mede- verantwoordelijkheid bij het plegen van een islamitische terreuraanslag?

1 gedachte op “Een vos verliest wel zijn haren…

Reacties zijn gesloten.