Een steeds groter wordend deel van de bevolking pikt het niet langer.

INVASIE“Op papier is de instroom van al die vluchtelingen op een totale bevolking van ruim 500 miljoen voor de Europese Unie natuurlijk een behapbaar probleem. Dat geldt ook voor een verdeling van de vluchtelingen over de lidstaten van de unie.
Maar dat is inmiddels allang het punt niet meer. Een steeds groter wordend deel van de bevolking pikt het niet langer…

…Het is te gemakkelijk en gevaarlijk om de gewelddadige protesten uitsluitend in de schoenen van neonazi’s te schuiven. Want deze protesten staan voor een steeds massaler wordende onvrede…”

De roep om grenzen te sluiten zal steeds luider klinken.

Lees hier verder.

En ‘EU maakt mensensmokkelmaffia mogelijk’

‘Dictators zijn soms te verkiezen boven onmachtige democraten’

4 gedachten over “Een steeds groter wordend deel van de bevolking pikt het niet langer.

  1. 1 milj immigranten per jaar lijkt niet veel op 500 milj inwoners, maar dat zijn er binnen enkele jaren 10 milj geworden, door ‘gezinshereniging’ en eigen productie.
    Dus 10 milj per jaar x 10 jaar = 100 milj op 10 jaar, en dat is al iets heel anders.
    Bovendien verdelen zij zich niet over het grondgebied zoals Europeanen deden in de VS of Canada of Australie, maar concentreren ze zich in de (grote) steden, waardoor grote islamitische enclaves gaan ontstaan. Erger kan niet.
    Antwerpen stad bv heeft 65% niet NL-taligen onder de -10 jarigen lees ik ergens.

  2. Dat is natuurlijk niet plezant voor onze , groen , rode weldoeners ! Protesten alom , zelfs brandstichtingen . Bepaalde landen gaan hun legers activeren om de invasie een halt toe te roepen . Onze Europese , richtlijngevers , liefhebbers van het “naasten” liefhebbende soort die zich mogelijk vergelijken met Sint Maarten. De Heilige die zijn dure mantel scheurde en deelde met een bedelaar ( maar in tegenstelling tot Europ , de gift van die heilige kwam uit eigen zak) Ze zitten met hun handen in de haren en alles wat tegen die weldoenerspolitiek indruist is extreem rechts krapuul . De groot rijke olie-scheiks kijken naar die volksverhuizing met hun voortplantingschema en zagen dat het goed was. Europa wordt stillekensaan Eurabia volgens de wens van Allah . Vraag is , hoe het volk sensibiliseren om ze toch naar de pijpen van de naastenliefde te laten dansen . Propaganda met kleine wenende verwaarloosde kinderen , al of niet in scene gezet en drenkelingen die dobberen op de zee . Dat zou moeten volstaan , dat is het enige . Daartegenover , rellen , vandalisme , elkander bekogelen met stoelen , geweld tegen hulpverleners , het weigeren van hulppaketten omdat er een rood kruis op te zien is . Vooral hun eisen , we moeten dit , we moeten dat . Ge kunt met die mensen totaal niets aanvangen , misschien hier en daar een uitzondering .Waarom worden er in gans Europa geen bals ingericht … Het bal van de asielzoeker met live orkest . Op die manier wordt het volk dichter bij den asieler gebracht . Maar , ze mogen niet drinken , geen muziek , want dat is haram , een trage dansen is uit den boze , om nog niet te spreken over de “La Bamba” . Velen zouden overtuigd worden , met dergelijke mensen kunt ge niet samenleven , waarom ze dan opnemen in onze maatschappij ?

Reacties zijn gesloten.