Een pijnlijke waarheid

Afbeeldingsresultaat voor merz afd

Als zelfs Merkels partijgenoten kritiek uiten op het beleid, dan reageert de poco kerk uiterst gepikeerd. Friedrich Merz, voormalig fractievoorzitter van de CDU en gebuisde CDU-kandidaat-voorzitter, is een gebeten hond sinds hij voor vriend en vijand verkondigde dat de Duitse veiligheidsdiensten – leger en politie – bij de AfD hun heil zoeken… en dat de regering, met name Merkel, dat zelf veroorzaakt heeft.

Immers ze voelen zich door de politieke leiders in de steek gelaten. Criminelen worden amper vervolgd, zo snel mogelijk vrij gelaten wegens sociale redenen, veiligheids- en medische diensten zijn vrij wild, honderdduizenden “vluchtelingen” krijgen asiel ook al ze er geen recht op hebben en worden niet uitgewezen… het lijkt wel alsof de politie slechts in aanmerking komt voor bezigheidstherapie. De criminelen en fraudeurs lachen hen in hun gezicht uit. (…) Onze redactie is niet van gisteren en sluit niet uit dat hij eventjes op tafel klopt om als strijdvaardige kanselierskandidaat uit de asse te verrrijzen.

Zeer herkenbaar. Het is hier niet anders. Moordenaars en verkrachters laten ze lopen, maar o wee, als je enkele takken opstookt of het afval slecht sorteert.

Vooral herkenbaar voor Hans-Georg Maaßen, de voormalige baas van de Duitse Veiligheidsdienst, die moest opstappen omdat hij niet wou liegen voor Merkel.

Lees ook: “Jeder weiß, dass Merz Recht hat”

2 gedachten over “Een pijnlijke waarheid

 1. In België is het net hetzelfde, een zogenaamde ‘rechtspraak’ die constant bezig is met vreemdelingen te knuffelen en eigen volk te vernederen.
  Maar de waarheid heeft zijn rechten en de rekening zal volgen.
  Elke dag liggen ze, het politiek gezeik, te orakelen over mensenrechten maar weigeren te spreken over mensenplichten, maak dat die vreemdelingen maar een duidelijk dat hier in ons land “onze” normen, waarden, zeden én seculiere wetten moeten gerespecteerd worden ‘vöör’ er gesproken kan worden voor aanvaarding, dat vrouwen én kinderen moeten gerespecteerd worden, dat homo’s vrij zijn om te leven naar hun overtuiging maar dat elke vorm van geweld bestraft moet worden.
  Om dat er snel door te krijgen moet één wet komen nl: verbod van islam op ons grondgebied en de aanhangers van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij verwijderd moeten worden.
  Geweld tegen personen moet bestraft worden met minimaal 20 jaar ‘effectief’.

  • De vraag is niet of wij het ermee eens zijn. De vraag is: waar vinden wij hiervoor een meerderheid? Hoeveel erger moet het worden eer de zgn. klassieke politieke partijen dit inzien?

Reacties zijn gesloten.