Een ‘doorbraak’ zegt Merkel

Naar verluidt zou Merkel de avond voor de EU-Turkije top onder begeleiding van chaperon Mark Rutte een tête à tête gehad hebben met de Turkse premier Ahmet Davutoglu.  Daar werd het plan uitgedokterd.

Er moet ons eens iemand verklaren hoe het een ‘doorbraak’ kan genoemd worden  als ‘vluchtelingen’ niet meer door de achterdeur – wegens illegaal – maar nu door de voordeur – oef, ze komen legaal – binnen gelaten worden, als de EU toegeeft aan de chantage van een dictatuur, als wij met z’n allen nog eens extra 3 miljard euro mogen ophoesten, als de Turken binnenkort vrije toegang tot de EU krijgen – minder smokkelaars maar meer vervalsers – , als de EU nog steeds niet durft te zeggen dat Turkije geen deel kan uitmaken van Europa noch van de EU.  Wie geeft ons de garantie dat Turkije woord houdt, dat het geld voor de ‘vluchtelingen’ gebruikt wordt?

Een doorbraak…  Wie stopt die gekken?  Wie is er zo moedig als Viktor Orban?

Dit beeldverslag van begin februari werd waarheid:

Lees ook: Als Turkije niet meer omgekocht kan worden, zal de chantage beginnen.

 

 

 

11 gedachten over “Een ‘doorbraak’ zegt Merkel

 1. In afwachting van andere, heldere ideeën die haar moeten overvallen, gebiedt Merkel dat de grens aan de Balkanroute voor Syriërs moet open blijven. Mocht Duitsland zijn grenzen van 1941 nog hebben, zou Merkel een dergelijk bevel kunnen geven. Maar intussen liggen aan de Balkanroute: Macedonië, Hongarije, Slovenië, Servië en Oostenrijk. Soevereine staten waar Merkel niets in de pap te brokken heeft, misschien dringt dat bij een volgend idee tot haar door.

  • Da’s toch geen probleem meer, Anna, vermits Merkel een luchtbrug zal organiseren. Germanwings kan ze gaan halen. Of Sunweb naar Nederland en het land b.

 2. Merkels ‘democratische’ Europa dat in zee gaat met een dictatorland Turkey dat bovendien nog aan miljarden EU vluchtelingen smartgeld toegestopt krijgt,plus bovenop nog de vrije toegang verlenen EU versusTurken.
  Bestaat er nog een Europa?

 3. Onlangs verklaarde advocaat Hubert Meierhof: als vandaag een groep van Bundeswehr officieren uit de midden rangen zich zouden vinden, tot redding van Duitsland, en de generale staf zou afzetten + de vertegenwoordigers van de systeempartijen gevangen zouden nemen in de Bundestag te Berlijn, dan zou deze noodweer act niet alleen in overeenstemming staan met het internationaal recht. Nog veel meer zouden deze noodweer putch in de geest van de UN resolutie 677 handelen (veroordeelt om de demografische samenstelling in een land te veranderen)

  En vandaag treedt een Oberstleutnant, Uwe Junge, die niet alleen de islam kent vanuit zijn tijd in Afghanistan maar ook Bundeswehr officieren opleidt, in dat gedachten goed. In Mainz verkondigde hij: het wordt de hoogste tijd dat wij eindelijk tegen de plicht vergetende drijfjacht op het Duitse volk onze daadwerkelijke weerstand zetten Merkel moet weg. Dit is geen hetze. Hetze bedrijven de anderen. Dat is niet ondemocratisch. Ondemocratisch zijn de anderen.

  • Anna,
   In het verleden is er nog eens een poging geweest om iemand af te zetten, door het Duitse leger. De poging mislukte door toedoen van Londen!!!
   http://henrymakow.com/2014/11/British-saved-hitler-from-German-army-coup.html
   Indien er nu ook een dergelijke poging zou gedaan worden, dient U rekening te houden met het feit dat in Londen nog steeds dezelfde machten in het zadel zitten,. “machten” die nu ook IM Erika controleren.
   Bovendien is het USA leger nog steeds massaal aanwezig in Duitsland.
   Hierbij komt nog dat het Duitse leger niet veel meer voorstelt, en ook al geïnfiltreerd is door het paard van Troje en de 5de colonne.
   (zie recente publicatie op Golfbrekers).
   Hierbij komt nog dat Duitsland een Nato lid is, dit wil dan ook zeggen dat binnen de kortste keren buitenlandse troepen(buiten de reeds aanwezige USA eenheden) Duitsland zullen binnenvallen.
   Ik denk hier o.a. aan de Britten en de Fransen.
   Ik hoop echter dat er wel een poging wordt gedaan. Het moest maar eens lukken. Nood breekt bovendien wet!!!

 4. Alles verloopt volgens plan. De EUSSR moet en zal overspoeld worden met “invallers”, die zich vervolgens gedragen als bezetters.
  https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2016/03/08/schildbuerger-nwo-abkommen-schnelle-eu-aufnahme-der-tuerkei-und-6-mrd-euro-tuerkei-nimmt-griechenlands-syrische-und-andere-migranten-und-schickt-der-eu-fuer-jeden-syrer-einen-syrischen-fluechtling-z/
  met enkele citaten :
  “Kommentare
  Turkey-trojan-horseWieder einmal betrügt die EU uns: Erstens führen ihre NATO-Staaten illegale Kriege, die Millionen von Muslimen in die EU verjagen – als ob die muslimischen Armutsflüchtlinge, die bereits über uns schwappen, nicht genug wären. Dann nutzen “unsere” verräterischen Politiker ihre geplante muslimische Masseneinwanderung als Vorwand, um ihren heißesten Wunsch auf dem Weg zum Eine-Welt-NWO-Staat zu beschleunigen: den schnellen EU-Beitritt der Türkei – den Alptraum der Europäer: 80 Mio. vor allem asiatischen muslimischen Türken wird erlaubt, Europa frei zu überfluten, die Scharia zu beschleunigen und unser Sozialsystem in kürzester Zeit zu ruinieren.
  Zur gleichen Zeit haben die EU-Freimaurer aufgehört, über ihre köstlichen “Grundrechte” zu reden – denen die Türkei oder irgendein anderes muslimisches Land nur durch die Aufgabe des frauen-hassenden Korans und der Hadithe entsprechen kann. Das wird nie passieren – denn sie sind gehalten, die EU-“Grundrechte” zu ersetzen. “(=einde citaat).
  Dit citaat vat het kernachtig samen.
  Het gaat hier niet alleen om deze “invasies” naar de EUSSR mogelijk te maken, maar terzelfder tijd omTurkije binnen de EUSSR te krijgen. Dit laatste is de droom van de occulte machten achter de NWO , waarvan de EUSSR een instrument is.
  Zoals reeds vroeger gezegd, zal er niet veel chantage aan te pas komen, maar wel een gigantische komedie, om de ware aard van de samenzwering te verbergen.
  De waarheid uit een onverdachte bron :
  https://www.davidicke.com/article/364703/peter-d-sutherland-un-migration-chief-bilderberg-group-insider-goldman-sachs-former-head-world-trade-organization-wants-mass-immigration-europe-well-blow
  met citaat :
  “Sutherland strongly advocates liberal immigration policies and mass unrestricted immigration into the European Union’ – evidence to the House of Lords Home Affairs Committee, 21 June 2012.”(=einde citaat).
  Zie de datum, en wie dit zegt!! Deze invasies zijn dan ook al langer gepland!!
  Met Sutherland hebben we een “top – handlanger” van de banksters, die ook IM Erika bevelen. (veel tegenstand zal ze echter niet bieden, gezien het verraad blijkbaar in haar genen zit.).
  Dit alles gaat dan gepaard met een nooit geziene psychologische oorlogsvoering door de “verraders pers” om ons de “multiculturele beerput” door de strot te rammen.
  Of de “agitprop” uit de USSR tijd in volle actie!!!

 5. @ Lovenaar,

  NWO en samenzweringstheorie.
  De schrijfster Ramona Ambs weerlegt dat laatste grandioos. Een hele bladzijde schrijft ze over haar hazenoren. Die horen alles. Alles wat er in haar omgeving gezegd wordt en daar heeft ze nogal wat regels voor nodig om niets te zeggen. Maar na dat niets zeggen komt ze tot het besluit, een besluit dat klaar en duidelijk die samenzweringstheorie weerlegt met gefundeerde argumenten: ‘op het ogenblik hoort men plots weer over de Rothschilds spreken. Zij zouden de initiatiefnemers zijn en tegelijkertijd de profiteurs van de vluchtelingencrisis. Amerika heeft schuld aan de oorlog. De Rothschilds aan IS. De Rothschilds leiden niet alleen Amerika maar ook Duitsland. De familie Rothschild is de rijkste familie van de wereld. En die bedrijven incest omdat het geld in de familie zou blijven. Dat wordt overal aangehaald. Maar de samenzwering roeper weet heel goed dat het om een antisemitisch code teken gaat.’
  Zo dat was Ramona haar weerlegging.

  • Anna,
   Hoe noemt men zoiets : de vlucht naar voor of de aanval is de beste verdediging. En als dat allemaal niet meer werkt, dan is er nog altijd het “deus ex machina” van het anti-semitisme. Een medicament dat werkt tegen alle ziektes, en ideaal is om de boodschapper met de waarheid te criminaliseren.
   Voor de rest zien en voelen we de “complot – theorieën” elke dag.. alleen diegenen die ziende blind zijn en de verraders zullen deze nog ontkennen.
   Ter info :
   – See more at: http://henrymakow.com/2016/03/does-america-have-a-right.html#sthash.3AYWZa4D.dpuf
   met citaat van Henry Makow, een Canadese jood :
   “Makow comment- Westerners are just now awaking to the fact they are under racial attack by the Illuminati Jewish bankers and their political and media lackeys. At this rate, whites will be a minority in the West; they are already a minority in corporate advertising. Do you see Japanese or Chinese or Indians or Mexicans or Iranians or South Africans becoming a minority in their countries? Why do the Masonic Jewish bankers target European-origin counties only? Because they are shifting their focus from colonizing and oppressing the Third World to colonizing and oppressing the West. “(=einde citaat)
   In dit bruggetje wordt ook verwezen naar het boek “Adios America ” van Ann Coulter. In het bruggetje zijn er enkele cijfers uit dit boek die geen complottheorie zijn maar de rauwe werkelijkheid.
   Ik voeg ook een bruggetje toe met de Duitse vertaling van een Engelse tekst over de naderende burgeroorlog in de EUSSR /
   http://gatesofvienna.net/2016/03/tet-klappe-zwei-die-europaische-offensive-des-islam-im-jahr-2016/
   met als titel :
   “Tet, Klappe Zwei
   Die europäische Offensive des Islam im Jahr 2016
   Von Matthew Bracken
   November 2015”
   Deze uitvoerige studie geeft een beeld van wat er ons te wachten staat en wie er de stuwende krachten zijn achter de bedreigingen tegen onze westerse maatschappij.
   Een citaat :
   “2. Internationaler Sozialismus
   Der zweite große Spieler bzw. soziale Macht ist der internationale Sozialismus. Dieser kann treffend unter der Rubrik Linksorientierung, Etatismus, kultureller Marxismus und Kommunismus eingeordnet werden. Sie bewegen sich allesamt im Spektrum des internationalen Sozialismus. Ich führe diese kulturellen Marxisten zumindest auf die Jakobiner des 18. Jahrhunderts zurück, eine Clique von säkularen Humanisten, die zu den frühesten, auf einer Linie mit den Freimaurern befindlichen Globalisten gehören”(=einde citaat)
   Punt 2 van deze studie is dan ook het belangrijkste. Alhoewel deze studie gemaakt werd door een Amerikaan, geeft hij toch blijk van een duidelijk inzicht in de Europese toestanden, in het heden en verleden.
   De gans tekst is echter de moeite waard. De Engelstalige versie van het artikel is via het bruggetje ook beschikbaar.

 6. De heksenjacht in Merkel-Duitsland neemt groteske vormen aan. Twee politie agenten in Erfurt lieten in hun politiewagen een uitgave van het magazine Compact liggen, met een portret van Frauke Petry van de AfD. Bovendien konden voorbijgangers dit als rechts geklasseerde magazine zien liggen. De twee werden ‘ab sofort’ naar een andere dienst overgeheveld en hebben een disciplinair onderzoek aan hun been.
  Zou dit ook gebeurd zijn mocht Der Spiegel daar gelegen hebben of de hofleverancier van de Merkel-regering, Bild?

 7. @ Lovenaar,

  niet direct aansluitend op je artikel maar misschien wel op de ‘zweite grosse Spieler’.

  Onlangs kocht ik het boek van Captain Russel: Unconditional Hatred. Het verscheen in 1953.
  Ik heb nogal wat boeken die WOII behandelen uit de jaren vijftig. Ik herinner mij uit die jaren vijftig, in mijn vroege jeugd, dat alleen gesproken werd over Buchenwald en Dachau. Het was pas in de jaren ’60 dat Auschwitz de kop op stak en eerst vernoemden praktisch in het niets verdwenen. Een lange aanloop om te zeggen dat in alle boeken uit de vijftiger jaren Auschwitz niet voorkomt. Ook niet bij Russel. Wat op zich vreemd is.
  Ik ging dan maar op zoek in het archief van Der Spiegel en wel vanaf zijn beginjaar 1947. Ik vond daar heel wat artikelen over WOII, zelfs over onze madam Spaak, maar pas in 1963 verscheen een artikel over Auschwitz. Auschwitz dat toch een van Spiegels stokpaardjes werd.

  Nu mijn vraag aan u en andere reactie schrijvers: hebben jullie boeken uitgegeven in de vijftiger jaren die wel over Auschwitz handelen?

Reacties zijn gesloten.