‘Boterzacht’

’We laten ons chanteren door de Turken’

Vallen er met de Turken afspraken te maken over de vluchtelingen? De meeste deelnemers aan de Stelling van de Dag vinden Turkije niet echt een betrouwbare partner in de aanpak van de vluchtelingencrisis.

Volgens de meeste stemmers zijn afspraken met de Turken boterzacht. De Turkse premier Davutoglu heeft bijvoorbeeld toegezegd vluchtelingen terug te nemen die geen oorlogsvluchteling blijken te zijn. Bijna niemand denkt dat dat praktisch haalbaar is. Ook zijn de stemmers niet heel erg te spreken over het idee om mensen die wel op de vlucht zijn voor oorlog, in Turkije al te verdelen over de verschillende Europese landen.  Lees verder…

We gaan ze halen. Luchtbrug in de maak.

5 gedachten over “‘Boterzacht’

  • Het goede nieuws is dat de smokkelaars niets meer zullen kunnen verdienen. Het wordt nl. allemaal gelegaliseerd: we gaan ze halen met vliegtuigen. Niemand verdrinkt nog. De handel in zwemvesten stuikt in elkaar. Rubber bootjes idem dito.

 1. De Frankfurter Allgemeine schreef op 5 maart: man ahnt: der schenllste und sicherste Weg in die EU führt künftig – logisch – über den am Schwarzmarkt gekauften türkischen Pass. Bij die toevloed komt nog: Ankara hofft dass die Eu bald Beschlüsse zur Visaliberaliserung für die Einreise türkischer Staatsbürger trifft. (men voelt : de snelste en zekerste weg naar de EU loopt voortaan -logisch- over de op de zwarte markt gekochte Turkse pas. Bij die toevloed komt nog: Ankara hoopt dat de EU rap besluiten neemt voor de liberalisering van de inreis van Turkse staatsburgers)

  De Hongaarse president Orban leidt de krachten van de strijd tegen Merkel. Hij roept de authentieke Europeanen op om bij hun regeringen van verraders een volksraadpleging af te dwingen, als beschutting tegen de toestroom. Hij besloot zijn toespraak en oproep: wij moeten Brussel stoppen. OP EN VOORUIT, Europa. OP EN VOORUIT, Hongarije.

 2. De ESI -Europees Stabiliteit Initiatief- een in 1999 in Sarajevo gestichte denkfabriek waarvan men de richting kent als men weet wie de ESI financiert, namelijk goede oude bekenden: Robert Bosch Stiftung, Soros’ open society institute, de Rockefeller Brothers Fund, German Marschall Fund, de Körber Stiftung.
  De ESI maakte op 4.10.205 het Merkel Plan bekend. Het stelde dat Duitsland en Turkije een sleutelpositie hadden in de oplossing van het vluchtelingen vraagstuk, waarbij ESI voorzitter Knaus het plan toelichtte door te stellen dat het Dublin-Systeem niet werkbaar was en ineen zou storten.

  Men vindt in dat plan al alles terug wat op 7 maart door de Europese Top in Brussel zou besloten worden: het terugvoeren van illegalen en tegelijkertijd het binnen halen in Europa van Syrische vluchtelingen uit Turkije, de financiering van de kampen in Turkije en de visa vrije toegang van Turken in Europa.
  Exact op het ogenblik dat het plan bekend werd, kwam Erdogan naar Brussel om zijn vorderingen te presenteren: bezetting van Noord-Syrië en het militair bekampen van de PKK.

  Een week voordien publiceerde Der Spiegel een interview met Yascha Mounk. Hij verliet als Duitse jood Duitsland voor New York, want als jood was het leven in Duitsland niet te harden. In ieder geval staat het voor hem als een paal boven water:’in West Europa loopt een experiment dat in de geschiedenis van de migratie enig is in zijn soort. Landen die zich als mono-etnische, mono-culturele en mono-religieuze naties definieerden, moeten hun identiteit veranderen.’

  • Anna,
   Dit bevestigt dat het ganse “vluchtelingenprobleem” beheerd wordt op EUSSR niveau(met daarboven de NWO).
   Dit beheren(sic) bestaat er zowel in dit vluchtelingenprobleem te veroorzaken, als het nadien “op te lossen” via de invasie van West Europa door deze “vreemdelingenlegers”.
   Of een schoolvoorbeeld van de NWO tactiek :
   “Problem – reaction – solution”.
   Het doel van deze invasies is immers de vernietiging van onze westerse beschaving. –
   U verwijst naar het ESI & Merkel plan, maar in feite dat het allemaal terug op het Coudenhoven Kalergi plan.
   Bij deze invasies gaat het om een front van : “IM Erika – Erdogan – Soros – Tsipras – EUSSR- USA ” in dienst van de NWO, waarbij alle betrokken partijen de hun toebedeelde rol moeten spelen.
   Dit gaat dan wel gepaard, met behulp van de “Leugenpers”, met een enorme komedie, om de stuwende krachten achter deze invasies uit het daglicht te houden.
   Er is echter nog een ander aspect waarover niet gesproken wordt, en dat is de rol van Turkije bij de drugsmokkel naar de EUSSR en de VSA. Turkije bezet hier een sleutelpositie. Hierbij worden zelfs NATO vliegtuigen ingezet!! (o.a. via België!!).
   Het is dan ook duidelijk waarom dat men Turkije niet uit de Nato wil, en bovendien binnen de EUSSR wil.
   Er is hier dan ook veel meer aan de gang dan het “oplossen” van een vluchtelingenprobleem!!
   Erdogan speelt hier wel een zeer bijzondere rol, als men weet wie hij werkelijk is!!!!

Reacties zijn gesloten.