Dubbele moraal

vluchtelingen welkom, het einde van europaWie kritiek heeft op de asielwaanzin moet met represailles rekening houden.  In Oostenrijk zegde de Erste Bank und Sparkasse de bankrekeningen van de vereniging „Identitäre Bewegung Österreich” (IBÖ) op zonder enige vermelding van een reden.  Een inmiddels bekende gang van zaken in Duitsland.

De vereniging is ervan overtuigd dat de steun bij patriottische protestacties achter de opzegging van hun bankrekeningen zit.  Merkwaardig is wel dat de Erste Bank und Sparkasse tegelijkertijd illegale immigranten gratis rekeningen aanbiedt, zonder dat deze al een positief bericht over hun asielaanvraag ontvangen hebben.  De immigranten krijgen de rekeningen gratis, zonder kosten, terwijl elke Oostenrijker vanaf zijn 19de verjaardag 15,62 euro per kwartaal moet betalen.

Moraal van het verhaal:  immigranten worden actief geholpen, Oostenrijkers zijn onderworpen aan een poco meningstest.

Zuerst

 

2 gedachten over “Dubbele moraal

  1. Zo kennen we de banken en hun gestapo-personeel en gedachtengoed. Eigen volk wordt geweerd, moet betalen en voor moslims alles voor niks. Van de leugens van de domineedochter Merkel, die niets anders beoogt dan de ondergang van het Avondland, moet ik ook niets hebben. Ineens moslims terugsturen ? Wie gelooft dat mens nog ?

Reacties zijn gesloten.