2 gedachten over “Dries over zijn (en onze) favoriete minister

 1. De moord op David P. in Beveren heeft al heel wat inkt doen vloeien, gezien deze werd omschreven als een moord ten gevolge van homohaat.
  De pocomedia bleven wel zeer discreet over de daders : jongeren van Belgische nationaliteit. Het was uiteindelijk ’t Scheldt dat onthulde dat de daders “jongeren” (sic) waren, die al gekend waren door het gerecht voor daden van “homohaat….”, en publiceerde foto’s, die binnen de kortste keren dienden verwijderd te worden.
  https://www.tscheldt.be/en-toen-benoemde-tscheldt-de-olifant-in-de-kamer/?fbclid=IwAR0OYfMbSRn-9BP0ZtzxcMMhLEDVSi2VQkQvpI9EP7eAq_78roUH-tujdjk
  Dit drama is natuurlijk zeer vervelend voor diegenen die de islam aanwenden als wapen tegen onze westerse beschaving. Een operatie schadebeperking drong zich dan ook zeer snel op. De aandacht van de daders en van de moord werd dan afgeleid naar de “homohaat”, en naar het Vlaams Belang, cfr. het motto van Beria : “Show me the man and I’ll find you the crime. Lavrentiy Beria “.
  Intussen is men m.b.t. tot de juridische aspecten van de moord ook al aan het “afbouwen” :
  https://palnws.be/2021/03/moord-op-david-p-lijkt-toch-geen-homofoob-geweld-bende-pedojagers-opgepakt/
  met citaat : “De moord op de 42-jarige David P. uit Beveren lijkt dan toch geen daad van homofobie te zijn. Volgens HLN werd David P. vermoord door een jeugdbende die zichzelf ‘pedojagers’ noemen en recent nog meer slachtoffers maakten. In totaal werden 11 verdachten opgepakt, waarvan 10 minderjarigen.” (=einde citaat).
  Onder het motto :” De aanval is de beste verdediging” trok Bartje Somers, al of niet aangepord door de Grote Leider, dan ten aanval tegen het Vlaams Belang, dat beschuldigd werd van “homohaat”, en waarbij Bartje een uitvergroot twitter bericht toonde van Tom van Grieken over Di Rupette, zoals deze indertijd werd benoemd door wijlen Rudy Bogaerts, toen hoofdredacteur van Le Père UBU.
  https://palnws.be/2021/03/van-grieken-over-beschuldigingen-homofobie-door-somers-bijzonder-laag-niveau/
  met citaat :
  “Die tweet dateert al van 6 december 2011. Van Grieken plaatste deze tweet toen Elio Di Rupo de premier van België werd. “De nieuwe premier van België: homoseksueel, socialist, een immigrant en spreekt geen Nederlands. #NietMijnRegering,” stond er op de tweet te lezen.” (=einde citaat).
  De oorspronkelijke tekst was in het Engels en vermeldde o.a. “gay…”.
  Het Vlaams Belang verdedigde zich.. maar maakte geen gebruik van de “Gouden Voorzet” hun geboden door Bartje Somers m.b.t. Di Rupo.
  In feite is de Engelse tekst van het twitter bericht niet volledig juist, in plaats van “Gay” diende er een woord te staan dat begint met de letter “P…”.
  Het Vlaams Belang had dan in plaats van zich uitgebreid op een zwakke manier te verdedigen, een kopie van een artikel uit het Journaal van wijlen Mr Mark Grammens moeten bovenhalen over het dossier Di Rupo, en gewoon voorlezen in het Vlaams Parlement. In de volgende bron is een kopie afgedrukt : https://www.adhdfraude.net/pdf/NB779.pdf met als titel “Een chanteer eerste minister”. En met citaat : “Volgens Dirk Achten in De Standaard (Hoofdart., 22.11.96, onder de sprekende titel “Kan dit nog?”), reageerden vele politici “met sprakeloze verbazing” op “de beschermingsoperaties rond Di Rupo”, die operaties, aldus Achten, duwen “het prestige van de regering naar een dieptepunt’.De regering-Dehaene moest op dat moment op eieren lopen om in leven to blijven, en kon zich geen twist met de PS veroorloven.Dehaene was politiek verplicht Di Rupo te beschermen hoewel er volgens prokureur Van Oudenhove “voldoende ernstige feiten voorlagen om Di Rupo in beschuldiging te stellen”.De politiek verhinderde dit, “een schande” volgens Van Oudenhove (De Standaard, 21.11.96).Door een juridische spitsvondigheid wist de Kamer wel het dossier maar niet de man Di Rupo, naar Cassatie (dat over ministers in funktie dient te oordelen) te verwijzen, zodat Di Rupo buiten schot bleef.Deze formule, die leidde tot een feitelijke seponering, werd in de toenmalige CVP doorgedrukt door Dehaene. Hij hield staande dat het dit was, of een regeringscrisis en nieuwe verkiezingen.Door een “bruut machtsspel” (De Standaard, 14.12.96) werd Di Rupo door de politiek, tegen de mening van het gerecht in, witgewassen van pedofiele en derhalve strafbare seks.Busquin verdedigde dit met te zeggen dat het “privé-leven” van politici niemands zaken zijn, en vergat het te hebben over misdadige pedofiele toestanden (De Standaard, 19.11.96). Tot degenen die participeerden in de witwasoperatie behoorden de toen jonge CVP’ers Tony van Parys en Jo Vandeurzen… “ (=einde citaat).
  En met zo een man komt Bartje Somers dan op de proppen. En met zo een partij, de PS= maffia, zit de VLD van Bartje dan in de federale regering. En met een tsjeven partij die toen ook actief betrokken was bij de “doofpotoperatie” zit de VLD van Bartje ook in de federale regering, of duidelijker gezegd : “In de Belgische beerput….”. Het dossier Di Rupo kwam ook uitgebreid aan bod in het boek :
  “Dossier Pédophilie – Le Scandale de l’affaire Dutroux”, van Jean Nicolas en Frédéric Lavachery.
  Het Vlaams Belang had hier ook uitgebreid uit kunnen citeren. En vragen door welke buitenlandse geheime diensten Di Rupo desgevallend wordt gechanteerd ? Het V.B. had ook kunnen vragen waarom Steven Stunt werd verdronken ? En wie er te zien was in de video waarover het intussen overleden parlementslid Mahieu het had ? En hoe het zit met de discriminaties van de vrouwen in de mannenloges ?
  Kortom, er was materiaal genoeg om in de aanval te gaan tegen de communistische logemaffia’s, want vandaar kwam de aanval, waarbij dan een moord “gepolitiseerd”, om een politieke vijand aan te vallen.

Reacties zijn gesloten.