Djihadcursus

grappen verboden of toegelaten bis

Klik voor vergroting

Djihadcursus

Het Duitse Federale Agentschap voor Politieke Scholing heeft een video gelanceerd waarbij het ontstaan en de betekenis van de djihad uitgelegd wordt.  Volgens dit door de belastingbetaler gefinancierde programma betekent djihad historisch niets anders dan de bescherming van de islam tegen vreemde aanvallen, het verdedigen van de vrije meningsuiting en goed onderwijs, ‘menselijk’, sociaal-verantwoordelijk en progressief zijn, conflicten oplossen door debatten te voeren, andersdenkenden te verdragen en te helpen zelfs als deze kil, haatdragend en onverdraagzaam zijn – allemaal typische kenmerken van de westerlingen.

Volgens dit programma is het hoogste doel van de persoonlijke djihad een vreedzame co-existentie met anderen en zoveel mogelijk goede daden te verrichten.

Bundeszentrale für politische Bildung Logo Voorwaar een gemis in het belgische landschap.  Misschien een ideetje voor de importsecretaris? Wie de Duitse taal machtig is, kan eens een kijkje nemen.  U zal versteld staan hoeveel de Duitsers dankzij de overheid nog kunnen bijleren over democratie, mensenrechten, religie, menselijkheid, gelijkheid, geslachtsbepaling, maatschappij en samenleving en nog vele andere boeiende thema’s…

2 gedachten over “Djihadcursus

  1. OK ik heb de verborgen doelstellingen van de Djihad begrepen . Ik zal voortaan geen vijandige gedachten meer koesteren tegen die nobele Islam Djihad . Ik kan nu begrip tonen voor het te pletter gooien van Janetten, kruisigingen , onthoofden , levend verbranden of verdrinken. Ik heb nu respect voor de wildgroei van “kin”haren , soepjurken met bijhorend potske .Ik vind het nu normaal dat een vrouw “kletsen” krijgt als ze niet wilt luisteren of een steniging verdient als zij “pikeneutje” heeft gedaan met een andere vent . Als ik daarmee de vrije meningsuiting kan mee stimuleren , de democratie , mensenrechten ,gelijkheid enz enz ….verder kan helpen…..om een betere wereld te scheppen, Dan is het mijn “Plicht “de Islam te omhelzen en Allah danken het nastreven van het “goede doel”

Reacties zijn gesloten.