Dijon beleefde Timmermans EU-droom…

De 'wijsheid' van Timmermans - Pagina 2 - FFI Nederlandstalig
“De toekomst van de wereld is diversiteit. Diversiteit bestrijden is zoals roereieren proberen terug in de oorspronkelijke eierstaat te brengen. Het wordt een puinhoop. Laat ons de diversiteit omarmen”

In 2015 gaf Timmermans zijn beroemde Diversiteitsspeech. Europa moet divers worden; als we dat niet accepteren krijgen we oorlog, zei hij. Een bizar idee, want juist diversiteit – juist door het bij elkaar zetten van zoveel verschillende culturen – krijg je oorlog, zoals nu te zien in Dijon waar een dáádwerkelijke oorlog woedt in de straten en waar het Franse leger nu zelfs is ingezet om het onder controle te krijgen.

“Europe will not remain a place of peace and freedom for very long.” Juist. Maar niet omdat er een tekort aan diversiteit is, integendeel!

De meest gevaarlijke gek in Europa heet Frans Timmermans

2 gedachten over “Dijon beleefde Timmermans EU-droom…

  1. Wat is die Timmermans toch een HELD ! Vanachter zijn bureautje. Stuur hém over de barricades ! Wedden dat hij postuum een standbeeldje krijgt ? Of het er lang zal staan is iets anders….

  2. Het mengen van culturen is misdadig met schadelijke gevolgen voor de eigen cultuur maar winstgevend voor de lafaards en verraders van eigen volk.
    Culturen mengen brengt altijd geweld en wie dat nu nog niet wil zien is misdadig bezig.

Reacties zijn gesloten.