I.Q. in Noordduits parlement zakt samen met het grondwaterpeil

Nwz-Kommentar „urteil Drittes Geschlecht“: Mehr Verständnis für ...

In de praatbarak van het Noordduitse Mecklenburg Vorpommern wou SPD-volksvertegenwoordigster Nadine Julitz de gemeenschap op de vingers tikken: het klassieke gezin: vader, moeder en kroost is passé. Er zijn immers nog meer geslachten, zoals…. hm…. stotter, stotter… Tot haar een lichtje opgaat.

Volgens de biologie-experte “is het de natuur”. Natuur? Hoeveel geslachten zijn er in de natuur?

Tot slot klinkt als afsluitende boodschap: “U mag weer gaan zitten!”

Nvdr: Tijdens het schrijven van het volgende artikel heeft YT het raadzaam gevonden bovenstaande video te verwijderen. De grootinquisiteur heeft blijkbaar vastgesteld dat wij deze gepubliceerd hebben. Reden: indiener was een AfDer. (volg bruggetje). Bij andere bronnen – die nog niet verbannen werden, kan u ze bekijken: klik hier– of hier.

Festival zonnebril - Rood | De Horeca Bazaar

Enkele dagen geleden wond Nadine zich op over een opmerking door een collega, die vond dat haar kleed nauw aansluitend was… waarop de oh-so-beledigde Nadine in een twitterkramp schoot en haar verontwaardiging van de daken schreeuwde want “men had naar haar zitvlak gekeken”. Dat de mannelijke collega’s haar billen meer kunnen waarderen dan haar hersenpan, vindt ze een schandaal: puur seksisme. Met een knipoog naar Nadine’s bovenstaande deskundige uitleg over het aantal geslachten, zouden we kunnen antwoorden: “het is de natuur!”. Een man weet nu eenmaal een oogstrelend lichaamsdeel van het andere geslacht (v) te waarderen. Maar hij moet dat in stilte doen. Een compliment is een aanslag op haar identiteit als mens (m/v/x/?).

… niet iedereen heeft daar last van… zeg nu zelf, Maggie?

Eén gedachte over “I.Q. in Noordduits parlement zakt samen met het grondwaterpeil

  1. Als je niet bekeken wil worden kleed je je gewoon anders, hypocriete sukkel ! Alles voor de “likes”, goedkoop trutje.

Reacties zijn gesloten.