4 gedachten over “Die Trümmerfrau

 1. Niet slecht. Onlangs gaf Merkel toe waarom D een verenigd Europa wil: om van de EU een wereldmacht te maken. Ik heb daar in ieder geval niet voor gestemd, ik heb geen last van grootheidswaanzin.

 2. Merkel is een handlangster van de NWO… die de Duitse belangen verraadt en verkoopt. Zij werkt mee aan de vernietiging van het Westen in opdracht van de banksters mafia’s van The City & Wallstreet, en van de occulte machten (zie het teken met de beide handen op een foto in het bruggetje.).
  Merkel is dus nog steeds dezelfde als IM Erika uit het DDR tijdperk.
  http://new.euro-med.dk/20150101-new-years-greeting-to-pegida-the-germans.php
  In het voormelde bruggetje gaat het vooral over de vreemdelingeninvasies, en het uitrollen van de “rode loper” voor de islam.
  Zie ook :
  http://www.spiegel.de/politik/deutschland/angela-merkel-islam-gehoert-zu-deutschland-a-1012578.html
  Als crypto communiste is het dan ook volledig “normaal” dat IM Erika de islam erbij neemt. De islam is immers een mengeling van “franse revolutie terreur” en “boljsewistische terreur”.
  De EUSSR en de euro zijn een project van de NWO, en bijgevolg dient IM Erika ook hier de opdrachten van haar “zetbazen” uit te voeren, ook al gaan deze opdrachten in tegen de belangen van het Duitse volk.
  Gezien haar afkomst, zal ze daar niet veel problemen mee hebben, wel integendeel.
  Het gaat hier dan ook om een gans arsenaal van wapens die worden ingezet met o.a. de EUSSR, de opzettelijk georganiseerde euro crisis, de massale vreemdelingen invasies, de islam, de misdaad en drugs, de plundering van de belastingbetaler en spaarder, het promoten van alle mogelijke vormen van decadenties, het organiseren van een “leugenpers”, de vervolging van de strafbaar gestelde zo gezegde “haatmisdrijven”…,enz..enz…
  Als men het dan over Duitsland heeft, en dit geldt ook voor andere landen, dient men een duidelijk onderscheid te maken tussen enerzijds het land zelf, en anderzijds wie er daar de werkelijke macht in handen heeft, en welke buitenlandse belangen hierbij gediend worden.
  Op Der Spiegel van de “leugenpers” moeten we echter niet tellen om de waarheid te schrijven over de verraders en de “zetbazen” met de verborgen agenda’s.

  • Der Spiegel moet vooral zijn verkoopcijfers opkrikken, vandaar de eerder uitdagende frontpagina.

 3. Dat griezelig wezen heeft samen met E.T. vanRAMPay zeer veel schade berokkend aan de Europeanen, helaas hebben zij er zelfs geen last van, hopelijk zien we ze weldra hand in hand tussen de daklozen rondlopen waarbij alle Europeanen ze de middenvinger laat zien.

Reacties zijn gesloten.