Duidelijk toch?

Titelpagina Handelsblatt

Permalink voor ingesloten afbeeldingHet Handelsblatt heeft het over een Odyssee zonder happy end. En de “ultieme” vraag: probeert Tsipras de EU te chanteren?

De titelpagina van het Handelsblatt ging niet ongemerkt voorbij.  Zelfmoord uit angst voor de dood?  Een pokerspelletje of chantage?

Internationaal wordt gereageerd, positief of negatief, op de krant geschoten, zonder oplossingen aan te bieden. De Spaanse economieprofessor Juan Ramón Rallo twittert: “Het is moeilijk de chantage van Syriza treffender samen te vatten.” Anderen hebben het over een provocatie.

Meer bij het Handelsblatt

Een ontmaskerde sprookjesverteller

 

 

 

 

7 gedachten over “Duidelijk toch?

 1. De zware manifestaties van uiterst links en antifa die de hemel op aarde beloofden aan de inwoners en het in het verdoemd hoekje duwen van de Gouden Dageraad blijkt opnieuw de eeuwige wetmatigheid in stand te houden ; wij eisen geld van de werkenden, zolang het niet uit onze zak komt. Alle landen in de EU zijn nazi, fascistisch en kolonialen. Laat het dolce farniente verder bestaan.

 2. Ja, wapentuig hebben die grieken blijkbaar genoeg gekocht in D.

  • En Duitse str*** kan enorm stinken, beste Walter F., ik heb het in mijn jeugd vier jaren-làng moeten ruiken. (van juli ’40 tot 1 november ’44 🙁 )

   • Zal zeker komen door de eau de cologne. De ca 150 keren dat de Fransen ons hier in de stront kwamen steken hadden die tenminste eau de parfum bij. Dat één van hen het niet gehaald heeft in Waterloo betreuren de Fransen nog.
    Hoewel één van hen? Was’ t geen Corsicaan? Maakt voor de Fransen geen verschil uit, ingelijfd is ingelijfd en wordt bijgevolg Frans, willen of niet.

 3. Het is te hopen dat die problemen met de Grieken het begin zijn van het einde van de antidemocratische EU. Een eensgezind Europa is uitstekend, maar wat we nu hebben is volkomen ongewenst.

 4. Het Handelsblatt heeft het over een Odyssee zonder happy end. En de “ultieme” vraag: probeert Tsipras de EU te chanteren? …Chanteren ?…. dat is het beste voorstel dat hij ooit gedaan heeft ….Laat hem rustig “”” Schiesse””””

Reacties zijn gesloten.