3 gedachten over “2010: “De euro is tot verdwijnen gedoemd”

  1. Een Nederlandse prof (ken zijn naam niet meer) zei in 2002 op TV net het zelfde hij gaf de euro 10 jaar, kan kloppen de euromotor sputtert ondertussen al ruim 3 jaar. Voor de rest is het pompen of verzuipen.

  2. En de EU, met zijn 50.000 koninklijk betaalde ambtenaren, zag het weer niet afkomen, net zomin als ze de bankencrisis met de amerikaanse ‘subprime’ hypotheken zag aankomen. Zo druk zijn ze bezig met het organiseren vd exodus uit Afrika en de islamisering van Europa.

  3. De EU is duidelijk een België in het groot, want verworden tot een onmiskenbare transferunie. Het enige verschil is dat Wallonië geen staatsobligaties uitschrijft, zoals Griekenland, om Vlaamse miljarden binnen te halen, maar ze gewoon krijgt toegestopt, zomaar via de intussen bewezen, maar door de N-BA onder de mat geveegde transfers, zonder ook maar één disciplinaire verplichting tot beterschap. De Walen potverteren al serieus wat langer volkomen schaamteloos op de kap van de Vlamingen dan de Grieken op die van de EU. Leven boven hun stand, dat kunnen ze beiden als de besten. De rest…

    Wanneer dan ook eens bij ons naar Grieks voorbeeld een duidelijk referendum om de Vlamingen te laten beslissen of ze nog langer akkoord gaan om zovele miljarden euro’s eigen welvaart als vanzelfsprekend in de bodemloze put van het zuiden des lands te storten, terwijl ze zelf geacht worden steeds verder de eigen broekriem aan te spannen bij gebrek aan (eigen !) geld.

Reacties zijn gesloten.