D€radicalis€ring = subsidiejackpot

Permalink voor ingesloten afbeelding‘Deradicalisering’: de nieuwe jackpot voor links en islam

Uit het antwoord op een vraag van Chris Janssens blijkt dat het ‘deradicaliseringsbeleid’ van Homans in de eerste plaats een nieuwe jackpot is geworden voor linkse subsidiegraaiers en islamitische organisaties.

Na de slachtpartij door islamfanatici  in de redactielokalen van Charlie Hebdo in Parijs, lanceerde de Vlaamse regering in april 2015 een ‘actieplan tegen de gewelddadige radicalisering’. Begin december kondigde minister van Inburgering Liesbeth Homans (N-VA) aan dat ze in uitvoering van het plan onder meer acht projecten zou ondersteunen die “inzetten op positieve identiteitsontwikkeling bij jongeren”, goed voor een totaal subsidiebedrag van 650.000 euro. Vlaams Belang-fractievoorzitter Chris Janssens vroeg bij Liesbeth Homans de gegevens op van de gesubsidieerde organisaties, waarbij hij ook informeerde naar het concrete nut van de ondersteuning.  Lees verder…

2 gedachten over “D€radicalis€ring = subsidiejackpot

 1. Ik had dit reeds voorspeld in een vroegere reactie : men verkoopt wat show, en men verspilt een hoop geld. Meer gaat er dan ook niet gebeuren.
  En meer moet dat ook niet zijn.
  Intussen gaat de met veel tamtam aangekondigde “opkuis” van Jan Hesp in Molenbeek en omgeving ook al niet door.
  Men voert tal van juridische en praktische bezwaren aan, en dit vooral door de burgemeesters van de betrokken gemeenten.
  Over de ware aard van “het probleem ” wordt schijnheilig vals gezwegen.
  Dit probleem is de gigantische fiscale en sociale fraude die gepaard gaat met de
  domiciliefraude. Deze laatste gaat dan ook in veel gevallen vergezeld van corruptief gedrag in hoofde van de wijkinspecteurs die de ogen sluiten in ruil voor….! Als men dit probleem zou aanpakken raakt men natuurlijk aan het”kiesvee” van de “democratische partijen” in het Brusselse. Of zijn er tal van gemeenteraadsleden niet meer in de verkiesbaarheidsvoorwaarden .(ingevolge
  een fictief adres).
  Het gaat hier dan ook om de doos van Pandora!!!
  Wist Jan Hesp dit niet of deed hij alsof dat hij dit niet wist ?
  Men dient zich dan ook geen illusies te maken over Brussel. De stank van de ontbinding neemt er elke dag toe.
  Zoals ook reeds gezegd : Verlaat Brussel voor het te laat is.
  Zet ook anderen aan dit te verlaten. Dit laatste is de echte nachtmerrie van de Brusselse rode & loge mafia’s.
  Ik denk hier o.a. aan de NATO. Nu de N-BA toch vliegtuigen gaat kopen in de VSA, kan er “en passant” duidelijk gemaakt worden dat een verhuis van de NATO naar Duitsland, beter zou zijn, om de aankoop vlugger af te “afronden”.

 2. Gewoon een lap op hunne smoel ! Kan dat ook geen manier zijn om te deradicaliseren . Het is een oude vorm van opvoeden , maar met resultaat . Wat ze nu doen , is onder dat krapuul , dat mensen folteren enz symphatiek vindt , een pak eieren leggen en verse pampers !

Reacties zijn gesloten.