De Zandbakkenkoning was op vakantie…

dhimmie soepjurk… en de Franse overheid sloeg de hielen tegen elkaar, salueerde en boog diep.

Heel diep.   De villa van de woestijnvorst ligt aan de rand van de Middellandse Zee.  Het publiek strand onderaan werd gesloten voor normale stervelingen, want Zijne Majesteit wilde de golven niet delen.  Daar hield het niet bij op: hij liet illegaal een lift bouwen naar het strand.  Illegaal?  Och ja, heel even.  Er werd geen aanvraag ingediend, er werd geen bouwvergunning verstrekt, maar wie maalt erom?  Toen dit publiek gemaakt werd, moesten de werkzaamheden voor korte tijd gestaakt worden.  Er werd een protestactie tegen de sluiting van het strand en de bouw van de lift op touw gezet, 100.000 handtekeningen verzameld, maar blijkbaar staat een koning boven de wet.  Tja, we denken daarbij even terug aan de Vlaamse overheid, een Coburger en het slotklooster in Opgrimbie.

Da’s niet alles.  Het koninklijk gezelschap kreeg vanzelfsprekend bescherming van de Franse politie.  Op uitdrukkelijk bevel van de woestijnkoning mochten er geen vrouwelijke agentes in zijn buurt verschijnen.  En de socialistische regering boog nogmaals.   Terechte verontwaardiging bij de politie.  “Discriminatie,” klonk het! “Ja maar,” repliceerden de dhimmi’s, “jullie zien het helemaal verkeerd.  Het is niet omdat het koninklijk gezelschap geen bescherming van vrouwelijke politieagenten wil hebben, ze zijn gewoon verlegen.  Ze willen niet zwemmen in de nabijheid, in het zicht van vrouwen.”

De overheid suste en verklaarde dat ze het strand ook voor Obama  of voor andere nationale leiders zouden afgesloten hebben.   Over discriminatie van vrouwelijke agentes werd wijselijk gezwegen.  Er werd tevens geen vermelding gemaakt van vrouwenrechten in de woestijnmonarchie.  Noch werden de leveringen van de Franse wapenindustrie aan Saoedi-Arabië vernoemd.

Ondanks alle moeite en kruiperij heeft koning Salman en zijn gevolg reeds na een week de Franse Azurenkust verlaten.  Nochtans wou hij er nog twee weken van het geannexeerde strand en illegale lift gebruik maken.  Niet dus.  Hij vertrok richting Tangiers in Marokko.

Het strand wordt opnieuw voor jan en alleman, zelfs voor vrouwen, geopend.  Al moet eerst nog de betonvervuiling van de lift op het strand weggeruimd worden.

FT

6 gedachten over “De Zandbakkenkoning was op vakantie…

 1. Geen vrouwen in zijn omgeving ? Zijne koningklijke hoogheid Salman is naar mijn vermoeden een janet ! Naar het schijnt waren de politie-agenten die voor zijn veiligheid verantwoordelijk waren , naakt , enkel spaarzaam gekleed met enkele zwarte lederen riemen en een matrak in de vorm van een penis ,in een klaar voor actie vorm . De Franse autoriteiten keken ernaar en zagen dat het , goed, was .

 2. Trouwens , ik heb erover nagedacht , een lift ? waarom gene transportband , dat is een pak goedkoper , nu in tijden van crisis !

 3. Als er maar geen andere vervuiling achterblijft en liquidaties binnen zijn gevolg, de landen van Europa hebben ervaring met dat soort van koninklijk bloed.
  In zijn ietwat kinderlijke dagboek over zijn eerste reis naar Europa in 1873 schrijft de sjah van Perzië Nasser ed-din Kadjar dat hij reisde in de trein van de tsaar. Zijn voedsel voorraden meebracht, waaronder geslacht en levend vee. Na twee dagen was volgens de Russen de stank niet meer te harden. Hij reisde in het gezelschap van leden van zijn hofhouding die het in Europa wel zagen zitten. Ze versmaadden wijn, noch bier, noch sterke drank. De sjah liet begaan maar eens terug in Teheran werden ze netjes opgeknoopt.
  Terwijl hij voldoende van voedsel voorzien was telefoneerde hij wel dagelijks met zijn paleis om te informeren of zijn 2000 haremvrouwen wel voldoende eten kregen.
  Hij kwam ook door België waar journalisten hem beschuldigden van het feit ‘a dirty type’ te zijn.
  Je ziet de tijden zijn veranderd. De dirty types bevinden zich nu in de andere hoek.

 4. “Ze zijn gewoon verlegen”. Te verlegen om een illegale lift te bouwen? Te verlegen om een ganse strandstrook met bijbehorende zee af te sluiten? In Europa ervaren wij dagelijks hoe verlegen zelfs de onderdanen van dit soort sprookjesfiguren zijn.

 5. De eikel is intussen vertrokken met zijn 10 vrouwen want meneer moet steeds zijn speelgoed in zijn nabijheid hebben.
  Het strand is weer ‘veilig’ en vrij van uitschot.

  • Tien vrouwen ! Ik heb er maar “een” Die Salman moet een ijzersterke man zijn ! Met een ben ik al volledig buiten adem en dan moeten ze mij de rest van den dag zeker niet lastigvallen !

Reacties zijn gesloten.