De uitkerings-jihad in Europa

De uitkerings-jihad in Europa

Verplichte literatuur

– Uitkeringsfraude van het soort dat gepleegd wordt in Denemarken, komt voor in heel Europa.

– Omdat Anjem Choudary’s uitkeringen niet belast worden, is zijn netto inkomen gelijk aan zo’n €45,573 per jaar. Ter vergelijking, het gemiddelde jaarsalaris van fulltime werkende Britten was in 2014 €37,449.

 – Een Zweedse soldaat die uitgezonden was naar Afghanistan zegt dat het minder waarschijnlijk was dat hij bij thuiskomst hulp kreeg, dan een terugkerende jihadist.

In Denemarken hebben meer dan 30 jihadisten werkloosheidsuitkeringen ter waarde van €51,000 terwijl zij in Syrië vechten voor IS, zo blijkt uit inlichtingendocumenten.
In Oostenrijk heeft de politie tijdens november 2014 13 jihadisten gearresteerd die naar verluidt uitkeringen gebruikten om hun reizen naar Syrië te bekostigen.

In België werd voorkomen dat 29 jihadisten in Antwerpen en Vilvoorde uitkeringen van de staat ontvingen. Deze maatregel kwam na een onderzoek waaruit bleek dat personen hun Belgische bankrekeningen leegden bij Turkse banken, net over de Syrische grens.

In Engeland vertelde Terri Nicholson, een assistent-commandant van de politie’s anti-terrorisme eenheid, de Telegraph in november 2014 dat belastinggeld op onheuse wijze werd geclaimd en gebruikt door jihadisten in Syrië en Irak.

In Frankrijk schortte de overheid in maart 2015 de uitkeringen op van 290 geïdentificeerde jihadisten.

In Duitsland schatte een analyse dat er van de 450 Duitse jihadisten meer dan 20% van hen uitkeringen ontvangen van de Duitse staat. Daarbij komen de 150 teruggekeerde jihadisten opnieuw in aanmerking voor uitkeringen.

In Nederland verscheen een Nederlandse jihadist, Khalid Abdurahman, met vijf afgehakte hoofden. Oorspronkelijk uit Irak, leefde Abdurahman meer dan 10 jaar van een Nederlandse uitkering voordat hij zich bij IS in Syrië voegde.

In Spanje arresteerde de politie vijf moslims in Baskenland die naar verluidt de uitkering opstreken van een Syrië overleden Marokkaanse immigrant, Redouan Bensbih. Ondanks dat Bensbih niet meer in Spanje woonde ontving hij maandelijks 836 euro, die de verdachten waarschijnlijk overmaakten naar Marokko.

In Zweden heeft het bureau van staatswerkgelegenheid, Arbetsformedlingen, een concept-programma afgeblazen om immigranten aan werk te helpen. Er kwam informatie boven water waaruit bleek dat islamitische werknemers werkzoekende hielpen werk te vinden als jihadist bij IS.

Lees hier heel het artikel  van Soeren Kern, Gatestone Institute

3 gedachten over “De uitkerings-jihad in Europa

  1. Het zou me niet verwonderen dat terugkerende Jodelahitisten in bepaalde landen nog een extra uitkering krijgen als “oud-strijder”

  2. De verrijking mag gerust wat kosten. D heeft zijn prognoses voor dit jaar verhoogd van 450k naar 800k asielzoekers. 10k moesten in het 1e kwartaal alleen al ‘abgeschoben werden’, bij welgeteld 304 is dit daadwerkelijk gebeurd. Van alle uitgeprocedeerden van 2014 leeft nog altijd 62% in het land.
    Het geluk vd duitsers kan niet op. Zelfs Merkel begint in te zien dat de slinger te veel naar links is doorgeslagen bij haar 80 miljoen klonen.

  3. Dat is toch politiek-correct zo die spaarpot van onze Sociale Zekerheid en OCMW te grabbel gooien aan geïmporteerden, al of niet binnengesleurd met de “Godetia” of via reclame in het buitenland, gesponsord door onze xenofiele, autochtonofobe OCMW snoepkramen onder het PoCo-ontaard motto “andermans’ volk eerst, Eigen Volk kan verrekken” ! Waarop wacht een IJzeren Kolonel , liefst ene met een snorreke, om met een Coup de macht te grijpen en ons leger te verplichten haar kerntaak uit te voeren ; “DEFENSIEapparaat” met ALLE militaire middelen tegen indringers. Waarom nog belasting betalen voor een DEFENSIEapparaat ? Immers, de Marine sleurt visumloze indringers BINNEN per “Godetia” in plaats van ze terug te slepen , de Landmacht jaagt niet op illegalen ter uitzetting en de militaire Ontmijners werden als onderdanige butlers aan Israel geleend om Israel’s mijnen in Zuid-Libanon te gaan ontmijnen, met doden onder onze militairen tot gevolg ! BASTA , hoogste tijd dat we Australie tot voorbeeld nemen , die behartigen WEL de billijke belangen van hun EIGEN burgers door indringers buiten te houden !

Reacties zijn gesloten.